15 / 05 / 2024

dap yapı devam eden konut projeleri

dap yapı devam eden konut projeleri

Seda Tabak Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz ile yaptığı röportaja yer verdi. Ziya Yılmaz " Şu anda devam eden 9 projemiz var. 5 de üzerinde çalıştığımız proje söz konusu" dedi...

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

DAP Yapı satış ofislerinde hafta sonuna özel barbekü etkinliği!

DAP Yapı, 3 farklı satış ofisinde hafta sonuna özel etkinlikler yapıyor.  Hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek.

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

Dap Yapı İzmir projesi geliyor!

Yatırımlarına 2017 yılında da devam edecek olan Dap Yapı, İzmir projesini bu yılın dokuzuncu ayında satışa çıkaracak.

Dap Yapı Çadır kampanyası 14 Nisan'da son!

Yüzde 25 indirim uygulayan Dap Yapı Çadır kampanyası 23 Mart-14 Nisan 2017 tarihleri arasında devam edecek. Projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

DAP Yapı Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim!

DAP Yapı Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Dap Çadır Günleri 9 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek.

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

Adam Kule DAP Yapı ödeme seçenekleri!

Adam Kule'de lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Adam Kule DAP Yapı ödeme seçenekleri arasında 48 ay sıfır faiz imkanı yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule güncel ödeme planı!

Lansman avantajlarının devam ettiği Adam Kule projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte,Dap Yapı Adam Kule güncel ödeme planı!

dap yapı devam eden konut projeleri Haberi

dap yapı devam eden konut projeleri

Kum tanelerinden büyük eserler inşa etmenin çok zor olduğunu söyleyen Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "İnşaat zor ama çok zevkli bir iş. Beni mutlu ediyor. Dünyada iki sesi çok seviyorum. Birincisi kemençe, diğeri de makine" diyor.


Son dönemde Anadolu yakasında hayata geçirdiği konut projeleriyle çok konuşulan Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz'a mimariye verdiği önem nedeniyle sektörde 'Modern Gaudi' benzetmesi yapılıyor. "Bölgede 10 binlerce bina var ama bizimki çok farklı" diyen Yılmaz'ın şu anda yürüttüğü projelerin toplam değeri 3.5 milyar lirayı buluyor. Devam eden yatırımlarına bu yıl 5 proje daha eklemeye hazırlanan Ziya Yılmaz'la hikâyesini, tecrübelerini ve gayrimenkul sektörünü konuştuk. 


 Sektörle ilk nasıl tanıştınız? İlk yaptığınız konut hangisiydi? 

İlk projem Kağıthane Şelale Evleri'ydi. 1999'da başladım. 100 bin metrekarelik satılabilir alanıyla Avrupa Yakası'nda Kiptaş'tan...