03 / 05 / 2024

DAP Yapı inşaatları

DAP Yapı inşaatları

DAP Yapı, Vazo Kule'de daireleri 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim etmeye hazırlanıyor. başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis'in teslim işlemlerine geçecek.

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

İstanbul Boğazı'nda yeni bina inşaatları yapılıyor!

Bir süredir İstanbul'un Boğaziçi ön görünüm bölgesinde çok sayıda yeni bina inşaatı yapılıyor. Bunların bir kısmı kişilere ait özel yapılar. Bir kısmı ise polis, vali, asker gibi birimlere ait sosyal tesislerinin inşaatları...

Haymana'da mera alanlarında yapılan kaçak inşaatlar mecliste!

Ankara'nın Haymana ilçesindeki mera alanlarında yapılan kaçak inşaatlar meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

DAP İzmir'in lansmanı yapıldı! 2 bin 300 liradan başlayan taksitler!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan DAP Yapı, İzmir’deki ilk projesi “DAP İzmir”için bugün basın lansmanı düzenlendi. 

Ferdi Erdoğan: Günümüz inşaatları 100 yıl için yapılmalı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan  ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, Günümüz inşaatları en az 100 yıl için yapılmalı, kent mimarisi de bu yaklaşımla şekillenmeli ve sık sık değişikliğe gidilmemeli” dedi. 

Niğde'de köy dışında yapılan inşaatlar meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de köy yerleşik alanının dışında yapılan inşaatları meclis gündemine taşıdı. Gürer, önergesinde hazırladığı soruları İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Ankara'ya su temini için yapılan inşaatlar TBMM gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök Kızılırmak'tan Ankara'ya su getirilmesi amacıyla yapılan inşaatların ihalelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Van'da depremden sonra kaliteli inşaatlar yapılıyor!

2011 yılının Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen depremlerin ardından Van'da çok yeni ve kaliteli inşaatlar yapılmaya başlandı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor

Nazım Biçer: Adana'da inşaatlar ada bazında yapılmalı!

Adana kent merkezinde inşaat alanı kalmadı. Üç dört katlı binalar yıkılıp yerine çok katlı rezidanslar ve iş merkezleri yapılıyor. İMO Başkanı Nazım Biçer, inşaatların parsel değil ada bazında yapılması gerektiğini vurguluyor.

Tarihi Yarımada'da yapılan inşaatlar meclis gündemine taşınıyor!

Meclis'e taşındı Tarihi Yarımada Fatih'te SİT alanlarına yapılan inşaatlar Meclis gündemine taşınıyor. CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Sultanahmet'te inşaatı süren bir otelin temel kazısında çıkan tarihi kalıntıları İçişleri Bakanlığı'na sordu Sit derecesi

Mamak'ta yapılan yeni inşaatlar istihdamı artırdı!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Ankara Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

DAP Yapı inşaatları Haberi

DAP Yapı inşaatları

DAP Yapı, 2014'te başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis'in teslim işlemlerine geçecek. Vazo Kule'nin teslim tarihi ise 2015'in ilk çeyreği olarak belirlendi. DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal Maltepe sahilinde yer alan projeleriyle ilgili olarak şunları söyledi: "Ürettiğimiz binlerce konutu daima söz verdiğimiz tarihte ve vaat ettiğimiz kalitede teslim ettik. Gittiğimiz yerlere katma değer kazandırdık. Çirkin yapılaşmanın, çarpık zihniyetle inşa edilen binaların yanında bir tablo gibi duran projelerimiz görünümüyle, kalitesiyle ve en önemlisi üstün inşaat özellikleriyle öne...