05 / 05 / 2024

darıca sosyal tesisi projesi

darıca sosyal tesisi projesi

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Sosyal Tesisi'nin inşaatına başladı.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Kocaeli Darıca’ya dev spor tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’da dev spor tesisi inşa edilecek. İnşa edilecek spor salonunun çalışmalar başlatılıyor.

Fethiye Çenger Sosyal Tesisi Eylül'de açılacak!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fethiye Belediyesi, Çenger Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

Sultanbeyli Aydos Sosyal Tesisi bugün açılıyor!

Sultanbeyli Belediyesi tarafından Aydos Sosyal Tesisi ve Mesire Alanı ilçeye kazandırılıyor. Toplam 231 dönüm alan içerisinde, 20.000 metrekaresi vatandaşlara açılacak olan proje bugün hizmete alınacak.

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Kocaeli Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Darıca'daki kışla Millet Bahçesi'ne dönüştürülüyor!

Kocaeli Darıca'da bulunan askeri alan Millet Bahçesi oluyor. Proje kapsamında kamu binaları, liseler, halk plajları, sosyal tesisler ve kafeler yer alacak.

Büyükçekmece Türkan Saylan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Türkan Saylan Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Havzan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Meram Havzan Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen Havzan Sosyal Tesisi'nde son dokunuşlar yapılıyor.

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kemikliburun Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fatih Belediyesi Kemikliburun Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

Kocaeli Darıca'ya dev spor kompleksi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

darıca sosyal tesisi projesi Haberi

darıca sosyal tesisi projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da vatandaşların faydalanmaları için yeni bir sosyal tesis inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, büyük oranda tamamlanma aşamasına gelen tesisin saha düzenleme ve peyzaj imalatları sürüyor. Çevre düzenlemesi kapsamında granit karo zemin kaplama imalatı da yapılıyor. İdari bina iç mekanlardaki kolonlara ve duvarların bir kısmında taş kaplaması ise devam ediyor.

HAVUZLU

Bayramoğlu Halk Plajı’nın kıyısında bulunan tesis havuz hizmeti de sunacak. Tesisin alt kısmına yapılan taş duvar içindeki merpenler ise havuza inmek için kullanılacak. Sosyal tesis; hizmet binası, restoran ve mescit olmak üzere üç kısımdan meydana geliyor.

ÜÇ KAT

Tesis hizmet binası zemin katı 186 metrekare -1. bodrum kat 395 metrekare -2. bodrum kat 395 metrekare olmak üzere toplam 976 metrekare alanda yükseliyor. Hizmet binası lokal, vip...