Dario Cecchini bodrum şubesi Haberi
Dünyaca ünlü Toscanalı iş insanı, “Deli Kasap” olarak da bilinen İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Nassau, Dubai, New York ve Miami sonrasında açmayı planladığı yeni restoranı, mayıs ayında Bodrum Mandarin Oriental Hotel’in içinde hizmete açılacak.
Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; “Atelier di Carne” adlı et restoranının mimari tasarımı ve uygulaması, Mandarin Oriental’de ev sahibi olan ve pek çok başarılı proje hayata geçiren Zeynep Yılmaz’ın kurucusu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.
Atelier di Carne’nin Amerika’da bulunan mekanlarının tasarımını üstlenen ünlü mimar Stephane Dupoux’nun “Sofistike bir aşçılık, kusursuz hizmet ve unutulmaz yemek deneyimiyle beraber estetik açıdan yüksek ve dikkat çekici tarza sahip” diye konuşarak övgüyle bahsettiği restoranın mekan tasarımının, en az menüsü kadar ilgi çekeceği düşünülüyor.
Zeynep Yılmaz mekan tasarımında, toprak, su, ateş...