17 / 02 / 2025

Dario Cecchini restoranı

Dario Cecchini restoranı

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Dario Cecchini’nin Bodrum’da açacağı restoranına Türk mimar imzası!

İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Bodrum’a açacağı restoranı “Atelier di Carne”nin mimari tasarımı ve uygulaması, Zeynep Yılmaz’ın patronu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Develi Restoran Tuzla ViaMarin'de açıldı!

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Tuzla ViaMarin ’de Develi Restoran ve Develi Corner olarak hizmete açtığı iki yeni şubesiyle misafirlerini ağırlıyor.

Nobu, İstanbul'da otel konseptiyle restoran açacak!

Ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu, Bodrum’dan sonra İstanbul’a gelecek. Nobu’nun ortağı Matsuhisa, Palmali ile görüştüklerini ve otel konseptiyle restoran açmak istediklerini söyledi.

Ankara'da çölyaklılar için restoran açıldı!

Türkiye'de çölyak, diyabet ve PKU (fenilketonüri) hastalarına uygun yiyecek üreten tek restoran başkentte faaliyet gösteriyor.

KFC ilk franchise restoranını Diyarbakır'da Açıyor!

Dünyanın en fazla restoranına sahip tavuk restoran zinciri KFC Türkiye'deki büyümesini franchise lile hızlandırıyor. Bugüne kadar bütün restoranları kendisine ait olan KFC, ilk franchiseını Diyarbakır'a verdi.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Bolero Kafe Restoran Esenyurt'ta açıldı!

Esenyurt’un ve bölgenin tanınmış Turizm ve gayrimenkul firmalarından olan Turgut Reis Group tarafından Cumhuriyet Mahallesinde Bolero Kafe Restoran hizmete açıldı.

Küçükçekmece Gölet Mangal ve Restoran'ı açıldı!

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Küçükçekmece Gölet Mangal ve Restoran’ın açılış kurdelesini Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ile birlikte kesti.

Burger King 2 ayda 50 restoran açacak!

Burger King Türkiye yatırımlarına hız verdi. Erhan Kurdoğlu, " Önümüzdeki iki ayda 50 restoran daha açacağız " dedi.

Burger King restoran sayısını 3 bine çıkaracak!

Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s markalarını Türk tüketicisiyle buluşturan, Çin’de de restoranları olan TAB Gıda, 2019’a kadar 800 milyon dolar yatırım yapıp toplam restoran sayısını 3 bine çıkaracak.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Kolcuoğlu Restoran Antalya'da yeni şubesini açtı!

TÜRKİYE'DE 27 kentte hizmet veren Kolcuoğlu Restoran, 62'nci şubesini Antalya'da açtı. Açılışta Adana'da başlayan lezzet yolculuğunun 1 asırlık geçmişi anlatıldı.

Dario Cecchini restoranı Haberi

Dario Cecchini restoranı

Dünyaca ünlü Toscanalı iş insanı, “Deli Kasap” olarak da bilinen İtalyan et uzmanı Dario Cecchini’nin Nassau, Dubai, New York ve Miami sonrasında açmayı planladığı yeni restoranı, mayıs ayında Bodrum Mandarin Oriental Hotel’in içinde hizmete açılacak.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; “Atelier di Carne” adlı et restoranının mimari tasarımı ve uygulaması, Mandarin Oriental’de ev sahibi olan ve pek çok başarılı proje hayata geçiren Zeynep Yılmaz’ın kurucusu olduğu Thanx Mimarlık tarafından yapılıyor.

Atelier di Carne’nin Amerika’da bulunan mekanlarının tasarımını üstlenen ünlü mimar Stephane Dupoux’nun “Sofistike bir aşçılık, kusursuz hizmet ve unutulmaz yemek deneyimiyle beraber estetik açıdan yüksek ve dikkat çekici tarza sahip” diye konuşarak övgüyle bahsettiği restoranın mekan tasarımının, en az menüsü kadar ilgi çekeceği düşünülüyor.

Zeynep Yılmaz mekan tasarımında, toprak, su, ateş...