04 / 05 / 2024

DARK GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

DARK GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

Dark Gayrimenkul Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Tokman, Köksal Yazıcı ve Ali seçkin Cıklakarslı tarafından kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mbt Gayrımenkul Yönetim Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşitaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bahadır Teker tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

DARK GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ Haberi

DARK GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ


Dark Gayrimenkul Anonim Şirketi  400 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Yılmaz Tokman, Köksal Yazıcı ve Ali seçkin Cıklakarslı tarafından kuruldu.


Dark Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu; a-Yurt içinde ve yurt dışında yerleşik kamu, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait olan veya şirketin aldığı ve alacağı tüm taşınmazlar üzerinde her türlü inşaatları yapmak ve/veya yaptırmak, toplu konutlar, işyerleri ve ikamet amaçlı olan veya olmayan her türlü binayı inşa etmek ve/veya ettirmek, satmak, pazarlamak veya yapılmışları satın almak, yurt içinde ve yurt dışında resmi veya özel sektöre ait her türlü çelik, beton, kagir, ahşap, prefabrik inşaatları yapmak, inşaat türlerine göre konutların, işyerlerinin, spor ve dinlenme tesislerinin, fabrika ve atölyelerin, endüstriyel tesislerin, turistik tesislerin üst ve alt yapılarını, depo ve soğuk hava depolarını...