26 / 07 / 2024

Darty Bosh Klimalar

Darty Bosh Klimalar

Cazip kampanyalar sunmaya özen gösteren DARTY, 01-05 Haziran tarihleri arasında birbirinden kaliteli klimaları uygun fiyatlarla raflarına taşıyor

Ucuz klima arayanlar buraya; İşte en uygun fiyatlı klimalar

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle klimalara olan ilgi artıyor. Peki klima fiyatları ne durumda? İşte en uygun fiyatlı klimalar...

Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klimalar ve 13 Haziran 2023 fiyat listesi…

Bunaltıcı yaz sıcaklarında kurtarıcı olan Arçelik klimalar, yenilikçi tasarımı, enerji verimliliği, üstün performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

 Bosh'ta her bütçeye uygun ankastre setlerde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve evini yenileyecekler Bosh indirimli ankastre set alarak mutfağınıza yenilik katabilirsiniz.

Bosh'ta Kasım fırsatları! Buzdolapları ve çamaşır makinelerinde 4 bin TL indirim! İşte 5 Kasım 2022 fiyat listesi

Bosh Kasım ayında başlattığı kampanyanın detaylarını duyurdu. Buzdolabı ve çamaşır makinesi ürünleri indirimli. İşte detaylar...

Yaz biterken klima fiyatları ne durumda? İşte 10 bin TL altı klimalar!

Yaz sezonu kapanırken sonbahar sezonuna hazırlık yapan markalar sıcak havalara özgü binlerce üründe çeşitli kampanya ve indirim yaparak kışa hazırlık yapıyor. O ürünlerde biri de yaz aylarının vazgeçilmezi: klima. Sizler için piyasadaki 10 bin TL ve altındaki klimaları araştırdık..

Güneş yoksa çamaşır kurutma makinesi var! İşte Bosh 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Havaların soğuması ile birlikte çamaşırlarınızı nasıl kurutacağınızı kara kara düşmeye başladıysanız bir çamaşır kuratma makinesi alma zamanı gelmiş demektir. Sizin için Bosh marka çamaşır kurutma makinesi fiyatlaını listeledik.

Bosh çamaşır makinelerinde indirim! İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bosh seçili çamaşır makineleri ürünlerinde indirime gitti. Peki kampanya kapsamında hangi modellerin fiyatı düştü? Fiyatlara ne kadar indirim yapıldı? İşte detaylar...

Havalar ısındı, klimalar çalıştı. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz yaklaşırken vatandaşların en çok fiyatını merak ettiği beyaz eşya ürünü klimalar oluyor. Samsung klimalar her metrekareye çözüm sağlayan modelleriyle ön plana çıkıyor. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Daikin N Serisi klimaları satışta!

Geniş ürün gamını tüketici talep ve beklentileri doğrultusunda geliştirmeye devam eden Daikin, son 136 yılın en sıcağı olması beklenen bu yazı klimasız geçirmek istemeyenler için N Serisi Klimaları satışa sundu.

İzmir'de binaların dış cephesinde bulunan klimalar bozuldu!

Belediye bir süre önce "İkiçeşmelik Caddesi Cephe ve Kaldırım Düzenleme Projesi" kapsamında binaların dış cephesinde bulunan klimaları metal ve ahşap koruma kafeslerine aldı.

Sur Planı'nda klimaların yeri bile belli!

Hükümetin aylardır üzerinde çalıştığı ‘Sur Planı’ üç bakanın katılımıyla Diyarbakır’da açıklanacak. Ünal, “İnsansızlaştırmak söz konusu değil. Planda, klimaların nereye takılacağı, yolların ölçüsü, kullanılacak malzeme bile bile belli" dedi.

General klimalar 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla!

Japon klima devi General, eski usul serinleme yöntemlerinden sıkılanların klimalarını 400 TL’ye alıyor, yerine yüksek enerji tasarruflu A+++ klimaları 1.850 TL’den başlayan fiyatlarla veriyor.

Darty Bosh Klimalar Haberi

Darty Bosh Klimalar

Seg’den Bosch’a, Samsung’dan Demir Döküm’e kadar birçok farklı markada indirim yapan DARTY, klimalarda ücretsiz montaj imkânı da sunuyor. 


Klimasını DARTY’den alanların kazançlı çıktığı kampanyada, Seg 9000 BTU Klima 599 TL, Samsung AQ12TSMNAND STK 12000 BTU Klima 999 TL, Demir Döküm A2 18000 BTU Klima 1499 TL ve Bosch B1ZMI 24903 24000 BTU Inverter Klima 3279 TL’den alıcılarını bekliyor.


Birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunan DARTY, tüketicilerin karşısına mağazalarında ve web mağazası darty.com.tr’de cazip avantajlarla çıkmaya devam edecek.


DARTY Türkiye Mağazaları


Darty Profilo Mağazası

Darty Kale Outlet Center Mağazası

Darty Yenibosna Mağazası

Darty İstinye Park Mağazası

Darty Markiz Mağazası

Darty Carousel Mağazası

Darty Mavişehir Koçtaş İzmir Mağazası

Darty İzmit Real Avm Mağazası

Darty Palladium Mağazası

Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası

Darty Osmanbey Mağazası

Darty Marintürk Pendik Mağazası

Darty Ankara Kentpark Mağazası

Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası

Darty Ataköy...