29 / 04 / 2024

darty bursa açılış

darty bursa açılış

Avrupa ve Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya ve perakende markası Darty, Bursa'daki ilk mağazasını Nilüfer'deki Zeno İş Merkezi'nde açtı

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Bursa İnegöl'de 2. kattan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Bursa İnegöl'de, çalıştığı inşaattan düşerek ağır yaralanan kalıp ustası Arabi Çimen (48), hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

TOKİ 100 bin konut Bursa İnegöl kura sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak?

TOKİ 100 bin konut Bursa İnegöl kura sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta! 

Bursa Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı 4 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Bursa Şehir Hastanesi 16 Temmuz'da hizmete açılıyor!

Türkiye'nin 10. şehir hastanesi olan ve yapımı tamamlanan Bursa Şehir Hastanesi 16 Temmuz'da vatandaşların hizmetine açılıyor. 

darty bursa açılış Haberi

darty bursa açılış


Bu sabah saat 10.00'da yapılan açılışta vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Türkiye'de her yıl 5 mağaza açma hedefinde olan Darty Türkiye'deki 29. mağazasını Bursa'da açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Darty Aralık 2006'da ilk mağazasını İstanbul'da açarak Türkiye'de faaliyetlerine başladı.

'Ürünün, fiyatın ve hizmetin en iyisi' felsefesi ile Türkiye'nin güvenilir beyaz eşya ve elektronik perakende mağazalar zinciri olmayı planlayan Darty, bu hedef doğrultusunda 29'uncu mağazasını Bursa'da açtı. Darty, Bursalılara birbirinden kaliteli, uygun fiyatlı ve zengin ürün çeşitliliği sunmakla kalmayıp, yedek ürün, tamir takip ve ücretsiz teslimat ile montaj gibi satış sonrası hizmetleri de...