07 / 05 / 2024

Darülaceze ihale ilanları

Darülaceze ihale ilanları

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı 8 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Darülaceze, İstanbul'daki 8 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor! İhalesi 7 Eylül'de! 

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ilinde yer alan 8 adet konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Darülaceze, Kartal'da arsa ve villa satacak!

Dârülaceze Başkanlığı, İstanbul Kartal Orhantepe Mahallesi'nde yer alan arsa ve müstakil villayı satışa çıkardı.

Milli Emlak 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Aralık ayı ihale ilanları arasında 61 bin Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da bulunuyor.

Milli Emlak 97 bin TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Aralık ayı ihale ilanları arasında 97 bin Türk Lirası bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak'tan 48 bin TL'ye arsa fırsatı! KDV'den muaf imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında 48 bin TL bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da yer alıyor. İşte Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Milli Emlak konut imarlı arsayı 48 bin 500 TL'ye satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Aralık ayı ihale ilanları arasında 48 bin 500 TL bedelle satışa çıkarılan konut imarlı arsa da bulunuyor. 

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! İmarlı ve KDV'den muaf arsayı 36 bin TL'ye satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında konut imarlı arsa da bulunuyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 36 bin TL şeklinde belirtildi.

Milli Emlak 33 bin TL'ye hem imarlı hem de KDV'den muaf arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Aralık ayı ihale ilanları arasında konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 33 bin TL olarak belirtildi.

Milli Emlak o ilde 15 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış tutarı 15 bin 500 TL olarak belirlenen konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak'tan 50 bin TL'ye KDV'den muaf arsa! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 50 bin TL olarak belirlenen imarlı arsa da yer alıyor. İşte satışa çıkan imarlı arsa ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 54 bin bin TL'ye KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında satış bedeli 54 bin TL şeklinde belirlenen imarlı arsa da bulunuyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale detayları...

Darülaceze ihale ilanları Haberi

Darülaceze ihale ilanları

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı satışa çıkardı. Muhammen bedeli 8 milyon TL olarak belirlenen köşk ve müştemilatın satış ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

KÖŞK VE MÜŞTEMİLATI SATILACAKTIR
Darülaceze Başkanlığından:
Aşağıda adı ve nitelikleri ile ihale bilgileri belirtilen taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi hükümlerine göre Açık Teklif (Arttırma) Usulü ile Satış İhalesine çıkarılmıştır

Yukarıda açık adresi yazılı taşınmazlar 2886 sayılı Yasanın 45 inci maddesi hükümlerine göre Açık Teklif (Arttırma) Usulü ile Dârülaceze Başkanlığı Çok Amaçlı Salonunda 08.09.2020 tarihinde, Salı günü, saat 14.00'da liste sırasına göre ayrı ayrı satış ihalesi yapılacaktır. İhaleye girmek isteyenlerin aşağıda istenen belgelerle birlikte ihale gün ve saatinde ihale salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak...