10 / 05 / 2024

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Rota Mavi Rezidans Yakacık fiyat!

Rota Mavi Rezidans Yakacık fiyat listesi 273 bin liradan başlayarak değişiyor. Rota Mavi projesi 12 ay sonra teslim edilecek...

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Yakacık Hill Kartal Rezidans teslim tarihi!

Yakacık Hill Kartal Rezidans teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. Hill Kartal Residence projesinde ev fiyatları 225 bin liradan başlıyor...

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık!

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 indirimle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılacak...

Yakacık Hill Kartal Rezidans nerede?

Firma bünyesinde 36 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilen Hill Kartal projesi 13 ve 28 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Rezidans nerede?

Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Hill Kartal Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Yakacık Hill Kartal Evleri nerede?

Yakacık Tual Adalar Rezidans satış ofisi!

Yakacık Tual Adalar Rezidans satış ofisi ile 444 9 324 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dağ Mühendislik imzası taşıyan proje 104 bin 342 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Yakacık Hill Kartal Residence fiyat!

Yakacık Hill Kartal Residence fiyat listesi yüzde 15 lansman indirimiyle birlikte 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal projesinde 193 rezidans daire yer alıyor...

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Haberi

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri

Türkiye’de ilk kez bağış sistemiyle hayata geçirilen Darüşşafaka Rezidansları’nın ilki olan Yakacık Rezidans’ın sakinleri, Sayın Ahmet Baysal'ın konuğu olarak Bolu'ya geldi. Misafirlerini Narven Termal Sağlık Kasabası’nda ağırlayan Baysal,  huzurevi sakinleriyle tesisi gezdi. Huzurevi sakinlerini karşılayan Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Necip Çarıkcı ve Genel Müdür Yrd. Recep Aydoğan, konuklarla çay eşliğinde sohbet etti ve misafirlere karanfil dağıttı.


Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Necip Çarıkcı, “Darüşşafaka, eğitim alanında üstlendiği öncü rolünü ileri yaş bakımında da üstlenerek Darüşşafaka Rezidansları’nı oluşturdu. İleri yaştaki kişilere her türlü kaygıdan uzak, güvenli, huzurlu, sağlıklı bir hayat geçirme olanağı sunuyor. Bugün Narven’e gelen Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleriyle bizler de tanışma ve sohbet etme imkanı bulduk. Birlikte vakit geçirmekten...