01 / 05 / 2024

darwin dolap sistemleri

darwin dolap sistemleri

Darwin sürgülü modüler dolap sistemleri, yatak odaları için fonksiyonel çözümler sunuyor, Darwin sürgülü dolap sistemleriyle evlerinizi istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz

Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özfen İnşaat Dekorasyon İskele Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mevlüt Özdemir, Ümit Fener, Tolga Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu.

Teknovalf Enerji Kontrol Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknovalf Enerji Kontrol Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Albayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık'ta Pendik, Kurtköy'de kuruldu.

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ömerli Şubesi, Serdar Urfalılar Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

Alumintech Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alumintech Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Kaleci, Soner Dilek, Cenk Ballı, Ramazan Murat Göktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Omsa Endüstri Güvenlik Sistemleri Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oktay Taşçı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta kuruldu.

Arme Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arme Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Anonim Şirketi, Serkan Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Pendik, Ramazanoğlu Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Alüminyum ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Kün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mermerciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Ümak Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümak Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Akbaba tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı 1-3 Aralık'ta!

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı 1-3 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Çalıştay, Yunanistan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya, Moldova, Ukrayna ve Türkiye'nin yürüttüğü WASTEnet Projesi kapsamında 1-3 Aralık tarihlerinde Kocaeli'nde yapılacak.

Karel Güvenlik Sistemleri kapıları uzaktan kilitleyip açıyor!

Kentlerde artan riskler ve artan konfor ihtiyacı nedeniyle akıllı binalarda kullanılan güvenlik teknolojileri de çağa ayak uydurdu. Akıllı yasam konsepti esas alınarak tasarlanan Karel Güvenlik Sistemleri, kendi kendini harekete geçirebiliyor.

Nurol GYO HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri'ni tercih etti!

Betonun tamamını yalıtarak, beton ömrü boyunca su izolasyonu sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri, Nurol GYO'nun bir "Yaşam Vadisi" oluşturma yaklaşımı ile inşaatına başladığı Nurol Park projesinin temel altı su yalıtımında tercih edildi.

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı!

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı. Dış ısı yalıtım sistemlerinin yangın performansını ölçmeyi amaçlayan “Full Scale” yangın testleri ülkemizde ilk kez gerçekleştirildi.

darwin dolap sistemleri Haberi

darwin dolap sistemleri
Darwin dolap sistemlerinde; asansörlü raflar, led ışıklı aydınlatmalar, kravatlıklar, pantolon askıları, gizli ayna, ayakkabılık ve daha pek çok ürün ile eşyalarınızı istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. 2 m veya 2,35 m yükseklik alternatifi ile; 50 cm, 75 cm ve 100 cm’lik gövdelerle dizayn edilen Darwin sürgülü dolaplar, odanızın büyüklüğüne ve şekline göre istediğiniz ölçülerde tasarlanabilir. Meşe, beyaz ve wenge renkleri bulunan Darwin dolapların aynalı kapak alternatifi de bulunuyor.  Dilerseniz ürünü kapaksız olarak giyinme odanızda da kullanmanız mümkün.  Koçtaş’ta satılan Darwin sürgülü dolap sistemleriyle evlerinizi istediğiniz şekilde...