23 / 07 / 2024

Darwısh Alzalma

Darwısh Alzalma

Altal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Deliiba, Maher Albacha, Darwısh Alzalma ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Dugia Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Dugia Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Kureısh Gaıtukıev ve Taşkın Oğuz ortaklığında kuruldu.

ŞOK Market'te yüzde 35'e varan çılgın indirim! Calgon, Vanısh Fınish ürünler 20 TL'ye düştü! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

ŞOK Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda pek çok ürün ucuz fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, ŞOK'ta bu hafta neler var? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nader N.G. Alagha tarafından kuruldu.

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dına Shılo ve Smıtrıı Shılo ortaklığında kuruldu.

Avinsto Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Chıngız Akhmetov ve Magomed Shısıev ortaklığında kuruldu.

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmood Khan Navazkhan, Nader Khan Davoodı, Navaz Khan Davoudkhan, Rahmatullah Davoudkhan ve Shır Khan Daudı ortaklığında kuruldu.

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sanan Azımov tarafından kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Darwish Alzalma tarafından kuruldu.

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Axis Studio İnternational Danışmanlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Maher Darwısh tarafından kuruldu.

Darwısh Alzalma Haberi

Darwısh Alzalma

Altal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Deliiba, Maher Albacha, Darwısh Alzalma ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu. 


Altal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Amaç ve Konu Madde:3 -)Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır A-)İNŞAAT 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  montaj ve tadilat işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...