08 / 05 / 2024

dask izmir başvuruları

dask izmir başvuruları

İzmir’de 30 Ekim tarihinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Doğal Afet Sigortaları Kurumu’na (DASK) 20 bini aşkın hasar ihbarı yapıldı. 

Kahramanmaraş depremi sonrası DASK başvuruları arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken, DASK başvurularının da arttığı belirtildi...

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir konut başvuruları!

TOKİ ucuz konut başvuruları merak edilen konular arasında yer alıyor. TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte detaylar!

TOKİ İzmir 2022 başvuruları bugün sona eriyor! Yastık altında 1.000 liranız varsa bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir 2022 başvuruları için tarih belli oldu! İzmirlilere 2.700 TL taksitle konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Selçuk projesi için başvuru tarihlerini açıkladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar....

TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul, İzmir, Adana başvuruları ne zaman?

TOKİ 2022 başvuruları vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Ev alma hayali kuranlar heyecanla TOKİ 2022 başvurularının başlamasını bekliyor. İşte TOKİ 2022 başvuruları!

TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? Kira öder gibi 2+1 ve 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar 11 Nisan tarihinde satışa çıkacak. Peki TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. 

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı.

DASK başvuruları nereye yapılır 2020?

Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerinin yaptırması gereken bir sigorta türü. DASK sigortası primi, yüksek riskli bölgeler de daha fazla iken, düşük riskli bölgelerde daha az olmakta. Peki DASK başvurusu nasıl yapılır? Başvurular nereye yapılır? İşte detaylar...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başlıyor! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın bu sene altıncısı düzenleniyor. Yarışma için başvurular başladı...

TOKİ 100 bin konut İzmir Aliağa başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut İzmir Aliağa başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Aliağa TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı.

TOKİ İzmir Selçuk 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Selçuk 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

dask izmir başvuruları Haberi

dask izmir başvuruları

İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Doğal Afet Sigortaları Kurumu’na (DASK) 20 bini aşkın hasar ihbarı yapıldı. 

Anadolu Ajansı muhabirinin DASK’ın internet sitesinden derlediği bilgilere göre, İzmir’de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından DASK, hasar ihbarlarını almaya ve hasar tespit çalışmaları için eksper görevlendirmelerini yapmaya başladı. Sonuçlanan başvurular için DASK ödemelere devam ediyor.

22 Kasım tarihi itibarıyla İzmir ve çevre illerden Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi için hasar ihbarı sayısı 20 bini aştı. Depremin ardından DASK tarafından 55 milyon liralık ödeme gerçekleştirildi. 

- İzmir’de depreme karşı sigortalanan konutların oranı yüzde 61’e yaklaştı

DASK taraıfından yayınlanan istatistiklerine göre, Türkiye genelindeki 17 milyon 682 bin 80 konuttan yüzde 56,60’ı, yani 10 milyonu aşkın konut, için deprem sigortası yaptırıldı. 

Ülkede en yoğun kentleşmenin yaşandığı ve 6...