22 / 05 / 2024

dask yarışmları

dask yarışmları

Doğal Afet Sigortalan Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda dereceye giren takımlar belli oldu. Birinciliği Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Tweezers takımı aldı.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

TOKİ Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarını hızla sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Kırıkhan Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kızılcahamam Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması için son başvuru 28 Şubat!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın altıncısı için son başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor...

Düzce'de planlanan ve yarım kalan yatırımlar mecliste!

2019 yılı için Düzce iline yönelik planlanan ve yarım kalan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başlıyor! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın bu sene altıncısı düzenleniyor. Yarışma için başvurular başladı...

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Konutların yarısında DASK yok!

Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ölmez, "Türkiye gibi bir deprem ülkesinde DASK sigortası henüz yeterli oranda değil. Sigortalılık oranı ülke genelinde yüzde 51.5 civarında. Konutların yarısında DASK bulunmuyor" diye konuştu...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Yarışması'nda Erzurum Teknik Üniversitesi 1. oldu!

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın birincisi belli oldu. Bu yıl beşincisi düzenlenen yarışmanın galibi Erzurum Teknik Üniversitesi ilan edildi.

dask yarışmları Haberi

dask yarışmları

Doğal Afet Sigortalan Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda dereceye giren takımlar belli oldu. Birinciliği Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Tweezers takımı aldı. 

Takım üyeleri 10 bin TL'lik para ödülünün sahibi olurken, üniversitelerine de Deprem Masası kazandırdı. 


İkincilik ödülünü Dokuz Eylül Üniversitesi alırken, üçüncülük ödülü yine Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Portakule takımının oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Portakule takımı, yarışmacıların oylarıyla En İyi Yarışma Ruhu Ödülü'ne de layık görüldü. En iyi Deprem Performansı Özel Ödülü'nü ise Düzce Üniversitesi'nden Grup 81 aldı. En İyi Mimari Özel Ödülü ile En İyi iletişim Derecisi Ödülü Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden Grup 33'ün oldu.


Cumhuriyet Üniversitesi Tercih...