03 / 05 / 2024

David Beckhamın yeni evi

David Beckhamın yeni evi

Şov dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan David ve Victoria Beckham, İngiltere'deki yeni hayatlarına 60 milyon dolarlık bir malikanede başlayacak. Eve dair detaylar, In Touch dergisinde yer aldı...

David Beckham Çin'de otel açacak!

Eski İngiliz futbolcu David Beckham, önümüzdeki yıl Çin’in Macau bölgesinde Londra temalı devasa bir otel açacak.

Inter Miami’nin 970 milyon dolarlık yeni stadyumu büyülüyor!

David Beckham'ın takımı Inter Miami'nin yeni stadyum projesi görenlerin beğenisini topluyor. Çatısındaki palmiyeleri, tek bir kattan meydana gelen kale arkası tribünü ve mimarisiyle heyecan uyandıran stadyum 970 milyon dolara yapılacak...

David Beckham 44 milyon dolara yeni ev aldı!

Yakışıklı futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham, ABD'nin Miami şehrinin en lüks bölgesinde yaklaşık 44 milyon dolar değerinde daire satın aldı...

En çok Victoria ve David Beckham'ın evi merak ediliyor!

Dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham'ın nasıl bir evde yaşadığı çok merak ediliyor. Victoria Beckham evinin görüntülerini zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.

İşte David Beckham'ın muhteşem evi!

Efsane futbolcu David Beckham, eski zamanların şatolarını andıran bir evde yaşıyor. Ev tam olarak 41 milyon dolar değerinde.

David Beckham eşi Victoria Beckham'a ada aldı!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'a Karayipler'deki Bird Cay Adası'nı satın aldığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Beckham ada için 7 milyon sterlin (32 milyon lira) ödedi.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İBB yapacak!

Bağcılar Belediye Başkanlığı'nın yeni binasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşa edecek. İhalesi gerçekleşen projenin 62 Milyon 270 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

Malatya'nın yeni stadında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı Malatya'nın yeni stadından sana yaklaşıldı. Stadyum, Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredilecek.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

David Beckhamın yeni evi Haberi

David Beckhamın yeni evi

Şov dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan David ve Victoria Beckham, İngiltere'deki yeni hayatlarına 60 milyon dolarlık bir malikanede başlayacak. Eve dair detaylar, In Touch dergisinde yer aldı.


Dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan David- Victoria Beckham'ın her adımları, her yaptıkları gazetelerde geniş yer alıyor. David Beckham'ın profesyonel spor hayatını sonlandırmasının ardından yeniden anavatanları İngiltere'ye dönmeye karar veren çift, yeni bir hayata başlamak için yeni bir ev satın aldı. Yurt dışı maceralarından önce 'Beckingham Palace' isimli dev malikanelerinde yaşayan çift, bu sefer Londra'nın merkezinde ve daha tarihi bir yapıda yaşama kararı aldı. 


150 YILLIK MALİKANE 

Londra'nın en lüks semtlerinden biri olan Kensington'da 150 yıllık bir malikaneyi beğenen çift, bu ev için tam 60 milyon dolar ödedi. Yedi odalı üç katlı malikanenin yenilenmesi...