03 / 05 / 2024

davut güloğlu ev haciz

davut güloğlu ev haciz

Oturduğu sitenin aidatını ödemediği gerekçesiyle evine haciz gelen şarkıcı Davut Güloğlu'nun, tartıştığı site yöneticisinin üzerine masa fırlattığı öne sürüldü. Güloğlu emniyette "Çocuklarımın önünde haciz gerçekleştirdiler" dedi.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Sıla Sapanca'dan ev aldı!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Sapanca'da yazlık bir siteden ev aldı. Yeni aldığı ev ile Sıla, daha önceden kavgalı olduğu Davut Güloğlu ile komşu oldu. 

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru günü!

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu son başvurusu 30 Eylül Cuma günü olarak belirlendi. Projede ev fiyatları 83 bin 370 TL'den başlıyor.

2016 Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir başvurusu!

2016 Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir başvurusu 30 Eylül Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede 21 adet konut satışta.

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir son başvuru günü!

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir son başvuru günü 30 Eylül 2016 tarihi olarak belirlendi. Projede 21 adet daire altgelire özel satışta.

TOKİ Alt Gelir Edirne Süloğlu başvuru!

Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede 240 ay vade sağlanıyor. TOKİ Alt Gelir Edirne Süloğlu başvuru işlemleri 30 Eylül Cuma gününde sona erecek.

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu son başvuru günü!

21 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu projesinde başvuru dönemi devam ediyor.

Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir son başvuru günü!

Fiyatların 83 bin 370 TL'den başladığı projede 240 ay vade sağlanıyor. İşte Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir son başvuru günü...

davut güloğlu ev haciz Haberi

davut güloğlu ev haciz


İstanbul Üsküdar'da, şarkıcı Davut Güloğlu ile oturduğu sitenin yöneticisi karakolluk oldu. Olay, Burhaniye Mahallesi'ndeki Bey Konakları'nda 6 Eylül'de meydana geldi. İddiaya göre; sitenin yöneticiliğini üstelenen şirket, Güloğlu'na faiziyle birlikte 16 bin lira site aidatını ödemediği gerekçesiyle alacak davası açtı. Hukuki sürecin ardından ödemenin yapılmaması üzerine Güloğlu'nun evine haciz kararı çıktı. 


'ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ' 

Olay günü icra memurları ve avukat Güloğlu'nun oturduğu siteye gitti. Güloğlu, site yöneticisi İnci Dalkıran'ı aradı. Dalkıran siteye geldi. Taraflar tartıştı. Polise başvuran Dalkıran, "Bana balkondaki masayı fırlattı. Aileme ve bana küfür etti. Beni öldürmekle tehdit etti. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Davut Güloğlu'dur" dedi. Güloğlu, ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Güloğlu emniyette "Çocuklarımın önünde haciz gerçekleştirdiler" dedi. Dalkıran'dan ve icracı şirketten kanuna aykırı haciz iddiasıyla...