22 / 05 / 2024

Davut Kavranoğlu

Davut Kavranoğlu

Türkiye Cumhuriyeti ve Belçika'nın Flaman Bölge Hükümeti arasında bilim, teknoloji ve inovasyon işbirliği mutabakat zaptı imzalandı. İmzalanan mutabakat zaptıyla bilim, teknoloji ve inovasyon alanlarında işbirliği öngörülüyor..

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasapoğlu Mimarlık Otomasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kasap ve Davut Kasap ortaklığında kuruldu.

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Can Temir tarafından kuruldu.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Hermes Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kavranoğlu tarafından kuruldu.

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu tarafından kuruldu.

D Topoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

D Topoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Davut Güloğlu inşaat sektörüne girdi!

Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı inşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor. Güloğlu, DG Yapı inşaat 'Değişim Güzeldir' sloganıyla yoluna devam ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kavranoğlu: "Türkiye 2023 hedeflerine varacaksa bu üniversitelerimizin, bilim adamlarımızın, girişimcilerimizin, iş adamlarının üniversitelerle birlikte yapacağı çalışmalara bağlıdır" dedi.

Renk Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir, Kavranoğlu, Coşkun Soykan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.

Davut Çetin:Antalya'nın ulaşım yatırımları yetersiz!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanların katılımıyla düzenlenen 8'inci Ticaret ve Sanayi Şurası'nda, Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin sunum yaptığını belirtti.

Başyazıcıoğlu İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyazıcıoğlu İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Yazıcı tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Davut Güloğlu DG Yapı İnşaat şirketi kurdu!

ŞARKICI Davut Güloğlu, müzik sektöründen kazandığı parayla inşaat şirketi kurdu. Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı İnşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor.

Davut Kavranoğlu Haberi

Davut Kavranoğlu

Belçika'nın Limburg bölgesindeki Houthalen kentinde, kapatılan kömür madeni merkezinin Greenville adlı yenilenebilir enerji teknoparkına dönüştürüldüğü tesiste, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof.Dr. Davut Kavranoğlu ve Flaman Hükümeti Başbakan Yardımcısı, İnovasyon ve Kamu Yatırımları Bakanı Ingrid Lieten tarafından imzalanan mutabakat zaptı, Türk ve Flaman araştırmacılar, üniversiteler ve şirketler arasında, bilimsel ve teknolojik işbirliğinin artırılmasını öngörüyor.


Kavranoğlu, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay ve Houthalen Belediye Başkanı Alain Yzermans'ın da katıldığı imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Flaman bölgesi arasında bilim, teknoloji ve inovasyon alanında işbirliğinin önünü açacak bir mutabakat zaptı imzaladık. 2 yıl önce TÜBİTAK'la Flaman Araştırma Merkezi arasında anlaşma imzalanmıştı. Bugünkü mutabakat zaptıyla bunu daha da güçlendirmiş olduk" dedi.


Prof. Dr. Kavranoğlu, kalkınmanın, ekonomik başarının anahtarının bilim ve teknolojiden...