06 / 05 / 2024

Davut Kuriş Yapı İnşaat nerede

Davut Kuriş Yapı İnşaat nerede

Davut Kuriş Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Davut Kuriş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Kastamonu Sokak'ta kuruldu.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Yapı Enerji Prefabrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Deniz Gürcü tarafından kuruldu.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Mayesse Turizm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mayesse Turizm Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Davut Çıtırık tarafından kuruldu.

Temurlar Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temurlar Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Davut Temur  ve  Muhammet Taha Temur tarafından kuruldu.

Argonix Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argonix Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Atılgan tarafından kuruldu.

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 53 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gemici ve Deniz Beyza Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Dg İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dg İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür tarafından kuruldu.

Bekağ Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bekağ Yapı Denetim Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ağırman tarafından kuruldu.

Goblin Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goblin Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhalek Raşit Davut tarafından kuruldu.

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Asfalt Yol Yapım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayna ve Ferit Ayna tarafından kuruldu. 

Ag Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ag Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Dalgıç tarafından kuruldu. 

Davut Kuriş Yapı İnşaat nerede Haberi

Davut Kuriş Yapı İnşaat nerede

Davut Kuriş Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Davut Kuriş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Kastamonu Sokak'ta kuruldu.


Davut Kuriş Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; -Şirketin amaç ve konusu yurt içinde ve ve yurt dışında olmak üzere başlıca şunlardır. 1-Konut, iş yeri, iş hanı, apartman, villa, otel, pansiyon  inşaatları yapmak, yaptırmak, ihalelere girmek veya alınmış ihalelere ortak olmak, ortak almak, inşaat taahhütleri almak, teminat yatırmak ve yatırılmış teminatları geri almak. Konut, iş yeri veya özellikli binaların sıhhı tesisat, yalıtım, alt yapı, üst yapı, dekorasyon, yenileme kapsamına giren işlerini yapmak, bakım ve onarım işlerini yapmak, kendi hesabına arsalar ve araziler almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler...