27 / 04 / 2024

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.



Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya vermiş olduğu önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Pek çok kişiyi yakından ilgilendiren konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Peki Bursa'da inşa edilecek olan 1.000 yataklı hastanenin detayları belli oldu mu? Bursa'daki 1.000 yataklı hastane nereye yapılacak? İşte Bursalıların merak ettiği ve araştırdığı konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylar ve Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz'ın o yazısı...

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz kaleme aldığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

Gece… AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımı gördük. Söz konusu fotoğraf, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca görüşmesini yansıtıyordu.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Yapılan görüşmede…

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaşi AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ile AK Parti Bursa milletvekilleri Emel Gözükara Durmaz, Ahmet Kılıç, Mustafa Yavuz, Müfit Aydın, Refik Özen, Ayhan Salman vardı.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ı aradık ve masadaki projeleri sorduk.

İşte tam da bu noktada….

Ali Osman Sönmez Çekirge Devlet Hastanesi inşaatında müteahhit kaynaklı sorunlar yaşandığını, bölgede trafik düzenlemesine ihtiyaç olduğu için seçime yetişmesinin zorlaştığını kaydetti.

Sonra da, en yeni hastaneyi duyurdu:

“Bursa Osmangazi ve Yıldırım’a hitap edecek olan tam 1000 yataklı hastane planlandı. Samanlı’da düşünülen alana alternatif bir yer olacak.”

Peki Bursa'da hayata geçirilecek olan yeni hastane nerede inşa edilecek? İşte Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz'ın yazısında yer alan o kısım...

Ayrıca ipucu da verdi:

“Bursa Osmangazi’nin kuzeydoğusuyla Yıldırım arasında olacak. Sayın Bakanın talimatı üzerine Sayın Valimiz yer araştırmasını başlattı.”

 

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Ünlü iktisatçıdan mevduat faizi uyarısı!


Geri Dön