27 / 04 / 2024

Davutpaşa İnİstanbul Gala Evleri adres

Davutpaşa İnİstanbul Gala Evleri adres

İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala eski Topkapı Şişecam Fabrikası alanı üzerine inşa ediliyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi ne zaman?

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

10 soruda Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı!

Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı nereden geçecek? Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı hangi hatlarla entegre olacak? Hattın uzunluğu kaç kilometre? İşte tüm detaylarıyla 10 soruda Esenler-Davutpaşa Nostaljik Tramvay Hattı...

Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar!

İstanbul’da kentsel dönüşümün en çok tartışıldığı ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü için yeni karar verildi. 

Bu yıl gayrimenkul altın çağını yaşayacak!

Türkiye'de, İstanbul'dan sonra en çok konut satışının Ankara'da yapıldığını açıklayan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça gayrimenkul sektörünün altın çağını yaşayacağını açıkladı. 

İnistanbul Evleri Davutpaşa 2017 fiyat listesi!

İnistanbul Evleri Davutpaşa 2017 fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede ilk teslimler 2017 yılının sonunda gerçekleşecek...

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'ne akıllı raylı sistem gelecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü'nde öğrencilerin fakültelere rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla projelerini hazırladığı raylı sistemi, sponsor bulur bulmaz hayata geçirecek.

Davutpaşa Parkı yenilendi!

Cerrahpaşa Mahallesi Esekapı Sokak’ta Hekimoğlu Ali Paşa Cami arkasında yer alan Davutpaşa Parkı Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalarla, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek üzere yenilendi.

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları 376 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef Ortaklığı'nın projesi İnistanbul Hayat Evleri'nde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor...

Davutpaşa Beyazpark fiyatları!

Davutpaşa Beyazpark fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Beyaz Park Topkapı projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Süreyya Paşa’nın Maltepe’deki köşkü harabeye döndü!

İstanbul’daki kültür ve sağlık tesislerinin çoğalması için mal varlığını devlet kurumlarına bağışlayan Süreyya Paşa’nın Maltepe’deki köşkü çürümeye terk edildi. Torunu Rıza İlmen bağışlanan arazi ve binaların kaderine terk edilmesine tepkili.

Davutpaşa İnİstanbul Gala Evleri adres Haberi

Davutpaşa İnİstanbul Gala Evleri adres

İnistanbul Gala Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 788 adet üniteden meydana geliyor.


Topkapı Inİstanbul Gala 'da belirlenen  ödeme koşullarıyla yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 25'si teslimde, kalanı banka kredisiyle ödeniyor. 


İnİstanbul Gala Konutları E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre yakınlıkta yer alıyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi  Aralık 2017 olarak belirlendi.Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası alanı üzerine kuruluyor.


İş GYO ve Nef ortaklığında yapılan Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel için 30 ay vade farksız taksit uygulanıyor. 


İnİstanbul Gala Topkapı Evleri  sosyal alanları asansör, oyun alanları, kreş, güvenlik,...