06 / 05 / 2024

Davutpaşa Inİstanbul iletişim bilgileri

Davutpaşa Inİstanbul iletişim bilgileri

4 bölüm şeklinde yükselen proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Davutpaşa Inİstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Davutpaşa Inİstanbul İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünitenin yer aldığı projenin lansmanı 15 Mayıs'ta yapılacak. Peki Inİstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Davutpaşa Inİstanbul iletişim bilgileri Haberi

Davutpaşa Inİstanbul iletişim bilgileri

Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, kreş, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları, mescit, güvenlik, futbol alanları, asansör, basketbol sahası, sinemaya yer veriliyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçirilen proje daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite bulunuyor.


Davutpaşa Inİstanbul projesinde 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükselen projede lokasyon bilgisi kapsamında...