02 / 05 / 2024

Davutpaşa İnistanbul ulaşım

Davutpaşa İnistanbul ulaşım

Toplam 51 bin 353 metrekaresi yeşil alanı bulunan projede 3 bin 565'i daireden meydana geliyor. Davutpaşa İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Otobüs A.Ş. kazandı!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan İstanbul Yeni Havalimanı Toplu Ulaşım İhalesi'ni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Kadir Topbaş: Avcıları ulaşım ağlarıyla donatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

Davutpaşa İnistanbul Topkapı daire fiyatları 2017!

Davutpaşa İnistanbul Topkapı daire fiyatları 416 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksitler, teslim sonrasında başlıyor...

Davutpaşa İnistanbul ulaşım Haberi

Davutpaşa İnistanbul ulaşım

Mimarisinin PerkinsandWill'in imzasını taşıdığı projede daire büyüklükleri minimum 48 metrekareden başlayıp, maksimum 308 metrekareye kadar yükseliyor. 


2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana gelen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projenin toplam 51 bin 353 metrekaresi yeşil alanı bulunuyor.


Davutpaşa İnistanbul ortak kullanım alanları arasında kapalı otopark, oyun alanları, kreş, mescit, sinema, fitness center, asansör, güvenlik, futbol alanları, yüzme havuzu ve basketbol sahası bulunuyor.


Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projenin 3 bin 565'i dairelerden ve 16'sı ticari ünitelerden meydana geliyor. Projenin lansmanı 15 Mayıs Cuma gününde yapılacak.


Davutpaşa İnistanbul projesinin daireleri teslimleri 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projedeki daireleirn fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Telefon: 444 72 21

Web: