30 / 04 / 2024

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye le bugün Necdet Yılmaz ve Saim Topalar imzasıyla kuruldu.

Savaş gerilimi buğday fiyatlarını uçurdu!

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş gerilimi devam ediyor. Son olarak Rusya, Ukrayna'nın Karadeniz limanlarından yola çıkacak her geminin askeri yük taşıdığını varsayacağını belirtti. Yaşanan gelişme buğday fiyatlarını yükseltti.

Day İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Daran İlter tarafından kuruldu.

Tahıl Koridoru buğday fiyatlarını düşürecek mi? Buğday, mısır, arpa hangi borsada kaç TL? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Tahıl Koridoru'nda sürenin uzatılmasının fiyatları nasıl etkileceği merak konusu oldu. Çiftçiler dikkat! Tahıl Koridoru buğday fiyatlarını düşürecek mi? Buğday, mısır, arpa hangi borsada kaç TL? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Sevkiyat korkusu buğday fiyatlarını vurdu! Buğday fiyatları yükseldi!

Rusya- Ukrayna arasındaki savaşının Karadeniz bölgesinden tahıl sevkiyatını yavaşlatmasına dair endişeler, buğday fiyatlarının artmasına neden oldu.

Tahıl koridoruyla fiyatlar düştü mü? Hangi borsada buğday bugün kaç TL'den satılıyor? 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, tahıl koridoru anlaşması ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki tahıl koridoruyla fiyatlar düştü mü? Hangi borsada buğday bugün kaç TL'den satılıyor? Buğday, arpa, mısır 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Buğday fiyatlarında son dakika! Hangi borsada buğday bugün kaç lira oldu? 15 Ağustos 2022 2022 buğday fiyat listesi...

Milyonlarca çiftçi son dakika buğday fiyatlarının kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki buğday fiyatlarında son durum ne oldu? Buğday fiyatları hangi borsada kaç TL oldu? İşte 15 Ağustos 2022 son dakika arpa, buğday ve mısır TMO, Polatlı ve Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Buğday fiyatlarında flaş gelişme! Buğday bugün kaç lira? 20 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca çiftçi son dakika buğday fiyatlarını ve borsa borsa güncel fiyatları merak ediyor. Peki Buğday alım fiyatları hangi borsada ne kadar oldu? Buğday fiyatları bugün ne kadar? İşte 20 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır TMO, Polatlı ve Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi...

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.

Savaş kıtlığı başladı! Ülkeden buğday çıkışını yasakladılar, artık göndermeyecekler

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, günlük hayatı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak Hindistan, ülkedeki buğday ihracatını yasakladı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Dayı tarafından kuruldu.

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Haberi

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye le bugün Necdet Yılmaz ve Saim Topalar imzasıyla kuruldu.

 

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...