19 / 05 / 2024

DDİ İnşaat kimin 

DDİ İnşaat kimin 

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hatice Tombayoğlu ve Muzaffer Ersöz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ilie Project Partners LLC tarafından kuruldu.

Dd Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Dede Osman Denek tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hatice Tombayoğlu ve Muzaffer Ersöz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. açıldı!

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. Ersin Sönmezler Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde açıldı.

Dd İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Dd İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Doğan Taş tarafından kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Kandemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, Sadır Sokak'ta kuruldu.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

DDİ İnşaat kimin  Haberi

DDİ İnşaat kimin 

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hatice Tombayoğlu ve Muzaffer Ersöz ortaklığında kuruldu. 

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...