28 / 04 / 2024

De Meeuw Group-ABC Prefabrik Fabrikası

De Meeuw Group-ABC Prefabrik Fabrikası

Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan De Meeuw Group-ABC Prefabrik Fabrikası'nın temel atma törerine katıldı...

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Vural ve Sefa Vural ortaklığında kuruldu.

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Al Gazı Group Türkiye’de 100 milyon TL’lik yatırım yapacak!

Körfez bölgesinin önemli yatırımcılarından Al Gazi Group 1998’den beri faaliyet gösterdiği Türkiye’de yatırımlarına 2020 yılında hız verecek. İstanbul Başakşehir ilçesinde 100 milyon TL’lik gayrimenkul yatırım projesine hazırlık yapan firma, Türkiye’de büyümesini sürdürecek.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Bellis Kule ödeme koşulları!

Bellis Kule ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Ankara Keçiören'de ABM Group imzasıyla yükselen proje 111 ofisten meydana geliyor. 

Bellis Kule fiyatları 2018!

Bellis Kule fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Bellis Kule projesi Ankara Keçiören'de ABM Group tarafından inşa ediliyor. 

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak!

Çetmen Group ve By Kepi İzmir'de konut projesi yapacak. 2018'de satışa çıkacak olan proje 182 konut ve 11 ticari alandan meydana geliyor.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

De Meeuw Group-ABC Prefabrik Fabrikası Haberi

De Meeuw Group-ABC Prefabrik Fabrikası
De Meeuw Group-ABC Prefabrik Fabrikası'nın temel atma törenine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Hollanda Başbakanı Mark Rutte katıldı. Bakan Çağlayan, De Meeuw Group'un ABC firması ile beraber başkente yatırım yapmasını değerlendirdi. Hollanda Başbakanı Mark Rutte bir Hollanda şirketinin ilk defa sıfırdan Ankara'da fabrika kuracağını...