06 / 05 / 2024

Decathlon kocaeli mağaza

Decathlon kocaeli mağaza

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Decathlon Optimum Mağazası 19 Eylül’de açılıyor!

İstanbul’daki 12. mağazasını 19 Eylül’de Optimum’da açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı yükseliyor...

Decathlon Torium ve Viaport'ta mağaza açıyor!

Mayıs 2010’dan beri Türkiye’de faaliyet gösteren Decathlon İstanbul'da 2 yeni mağaza açıyor. Decathlon, 14 Mart'ta Torium'da  Mart sonunda ise Viaport'ta açılacak..

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..

Boyner Kocaeli 41 Burda AVM'de mağaza açtı!

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.

Decathlon 2015'te 6 yeni mağaza açacak!

Anadolu yakasının ilk, İstanbul’un dördüncü Decathlon mağazası olan Brandium mağazası sporseverlere 2100 metrekare alanda 65 farklı spor dalından yaklaşık 75 bin ürün sunacak.Decathlon 2015'te 6 yeni mağaza açacak.

KOÇTAŞ Yahya Kaptan'da mağaza açtı!

KOÇTAŞ bir şubesini de Kocaeli'de açtı. Sayısız çeşitliliğe sahip KOÇTAŞ mağazası Yahya Kaptan D-100 bağlantı yolu üzerinde hizmete girdi. Mağaza bugün itibariyle hizmete girerken, Kocaelili vatandaşların akınına uğradı.

Decathlon 2 mağaza daha açıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zincirlerinden biri olan Decathlon, Türkiye’deki sekizinci mağazasını 17 Mayıs'ta Bodrum’da, dokuzuncu mağazasını ise 23 Mayıs'ta Mall of Istanbul AVM’e açıyor.

Decathlon Adana mağazası 23 Ekim 'de açılıyor!

6. Decathlon mağazası, 23 Ekim 2013’te Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde kapılarını açıyor. Yeni mağaza ile 50 kişiye daha istihdam sağlayacak olan Decathlon’un Türkiye’deki ekibi 550 kişiye ulaşacak.

Adese, Kocaeli'nin ardından Mersin'de de mağaza açacak!

Adese, 2012 hedefleri çerçevesinde büyümesini sürdürüyor. Ocak ayında İstanbul ve Kocaeli'de açtığı toplam 6 mağaza ile Türkiye'deki toplam lokasyon sayısını 146'ya çıkaran Adese, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez'de bir şube açmaya hazırlandığını duyurmu

Adese, Körfez Center AVM'de mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri, Kocaeli'ndeki Körfez Center AVM'de 786 metrekare mağaza kiraladığını açıkladı

Decathlon, Forum İstanbul'dan sonra 4 mağaza daha açacak!

Türkiye'ye Forum İstanbul'da açtığı mağazayla giren, ardından Ankara'ya da mağaza açan Avrupa'nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon'un Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui, "Yer bulursak 4 büyük şehirde daha mağaza açacağız" dedi

Adese, Konya 'da mağaza açtı!

Perakende mağazalar zinciri Adese, Konya Karapınar"da mağaza açtı. İttifak Holding markası olan Adese, böylece Konya, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Mersin, Aksaray ve Karaman olmak üzere sekiz şehirde 131 mağaza ve şubesiyle hizmet verecek

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

Decathlon kocaeli mağaza Haberi

Decathlon kocaeli mağaza

Türkiye’de 2010’den bu yana 11 mağaza açan Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Hemen ardından Ankara Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak 2000 metrekarelik mağaza ile Decathlon’una  kavuşacak. 


20 ülkede 800’den fazla mağazasıyla Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor. Ankara Kent Park, Forum İstanbul, Marmara Forum Istanbul, Ataşehir Brandium,  İzmir Optimum, Samsun Piazza, Adana Optimum, Mersin Palm City Carrefour, Mall of İstanbul, Bodrum Midtown Ortakent ve Antalya’da olmak üzere Türkiye'de toplam 11 megaspor mağazası bulunan Decathlon Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya hızla devam ediyor. Decathlon Türkiye’deki on ikinci mağazası olan Kocaeli mağazasını 9 Eylül Çarşamba günü Symbol AVM’de açtı.  Mağaza, 3000 metrekare alanda 50’yi aşkın spor dalından...