30 / 04 / 2024

Decathlon, Forum İstanbul'dan sonra 4 mağaza daha açacak!

Decathlon, Forum İstanbul'dan sonra 4 mağaza daha açacak!

Türkiye'ye Forum İstanbul'da açtığı mağazayla giren, ardından Ankara'ya da mağaza açan Avrupa'nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon'un Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui, "Yer bulursak 4 büyük şehirde daha mağaza açacağız" dedi



Spor perakende zinciri Decathlon uygun lokasyon bulduğunda dört büyük şehirde birer mağaza açacak

İçinde farklı spor dallarının da denenebildiği dev mağazaların 3-4 bin metrekare arasında değiştiğini dile getiren Boualaoui, 'Türkiye pazarından çekiliyor, kötü gidiyor' söylentilerine ise, "Türkiye'de çok mutluyuz. Pazarı artık daha iyi tanıdığımız için büyümeye de hazırız. Türkiye'den çekilmek gibi bir düşüncemiz asla yok" diye yanıt verdi.

TÜRKLER ARTIK KAYKAY YAPIYOR

60 farklı spor dalında satış yapan mağazalarda Türk tüketicisinin en çok futbol ve basketbol ürünleri aldığını ve yeni ürünleri keşfetmeyi sevdiğini dile getiren Boualaoui, "Örneğin iki saniyede açılan çadır, rollnet ve kar malzemeleri ilgi görüyor" dedi. Türklerin spora ilgisinin arttığına dikkat çeken Boualaoui, "Türk halkı artık sokaklarda kaykay yapıyor. Mağazalarımızda da deneme alanları olduğu için en azından denemeden gitmiyorlar" dedi.
Sabah


Geri Dön