05 / 07 / 2024

Selçuk Geçer parasını faize yatıranları uyardı! Yarına zengin olmak diye bir şey yok!  

Selçuk Geçer parasını faize yatıranları uyardı! Yarına zengin olmak diye bir şey yok!  

Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 seviyesine çıkarmasının ardından mevduat faizleri tarihi rekor kırarak yüzde 55 seviyelerine kadar yükseldi. Mevduat faizine para yatıranların sayısı her geçen gün artarken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den uyarı geldi. 



Mevduat faizlerinin yükselmesiyle yatırımcılar parasını faize yatırmaya başladı. Her geçen gün mevduat faizine yönelen vatandaşların sayı yükselirken, Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. 

SAKIN YAPMAYIN!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara kritik uyarıda bulunarak ‘sakın yapmayın’ dedi.Hem yerli hem de yabancı yatırımcının ilgisi mevduat faizlerine yöneldi. Kazanç getirisinin döviz bazında fazla olduğu görüldü. Dolar 2 aylık serüvende 32 TL seviyesinde sakin seyrine devam ediyor.

Yatırımcıları seslenen ünlü ekonomist Selçuk Geçer Türkiye’de en çok ucuz kalan yatırım aracının döviz olduğunun altını çizdi. Geçer, enflasyon karşısında dövizin çok ciddi baskılandığını söyleyen Geçer, faize yatırım yapanlara uyarıda bulundu.

 Selçuk Geçer parasını faize yatıranları uyardı! Yarına zengin olmak diye bir şey yok!  

YARINA ZENGİN OLMAK İYE BİR ŞEY YOK!

Selçuk Geçer, “Faize paranızı yatırırsanız yüzde 60 faiz getirisi elde edersiniz, Ancak bir anda döviz bir yükselirse yüzde 200 zarar edersiniz. Vadeyi her zaman her enstrüman için koyun. Burada ‘bugünden yarına zengin olmak’ diye bir şey yok. ‘Paranızı korumak’ diye bir şey var” dedi.

DOLAR/TL KURU NE KADAR? BUGÜN KAÇ LİRA? 5 TEMMUZ 2024 DOLAR KAÇ TL?

Dolar/TL kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar kuru güne düşüşle başladı. Yatırımcılar 'bugün dolar ne kadar? Güncel dolar kaç lira?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 32,44 lira, satış fiyatı 32,53 liradan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda euro alış fiyatı 34,99 lira, satış fiyatı 35,168 liradan işlem görüyor.

Ekonomist Selçuk Geçer'den enflasyon rakamları sonrası zamlara tepki geldi: Nasıl iyi mi?

'Dolar bugünden itibaren 60 TL olması gerekiyordu' diyen Selçuk Geçer elinde doları olanları uyardı!

Geri Dön