01 / 05 / 2024

Deceuninck NV

Deceuninck NV

Enka İnşaat'ın yüzde 81.23 oranında hissedarı olduğu Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.'de bulunan hisselerinin tamamı 57 milyon 673 bin 300 TL bedelle Deceuninck NV'ye devredilmesine kadar verildi.

NVIDIA RTX 4070 Ti satış tarihi ve fiyatı açıklandı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi..

NVIDIA, 20 Eylül’de düzenlediği davette  RTX 4000 serisi ekran kartlarının tanıtımını yapmıştı.. Ada Lovelace mimarisini üzerine geliştirilen bu kartlar önceki nesillere kıyasla çok daha iyi üstünde performans sunuyor.

Excalibur laptoplar öğrencilerin imdadına yetişiyor! Casper Excalibur NVIDIA GeForce RTX 30 07 Eylül 2022 fiyat listesi

Derslerde ve oyun oynarken sorunsuz, hızlı ve güçlü bir laptop arayan öğrencilerin imdadına RTX 30 serisi ile donatılan Excalibur laptoplar yetişiyor.

ZES NV ağını genişletiyor! Avrupa ülkesinde şirket kuruldu

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç piyasasında kurduğu ZES NV, Hollanda'da ZES BV isminde yeni bir şirket açtı.

İnv Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İnv Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Recep Kara tarafından kuruldu.

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aleyna Palancı tarafından kuruldu.

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvısta Gayrimenkul İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Alahmad tarafından kuruldu.

Doğuş GYO 100 milyon Euro krediyi ne için kullandı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Credit Europe Bank NV'den 100 milyon Euro kredi kullanıldı...

Egepen Deceuninck'ten 200 milyon TL’lik fabrika yatırımı!

Toplamda 1.200 kişiye istihdam sağlayan Egepen Deceuninck, 2017'de hedef büyüttü. Şirket 200 milyon TL yatırımla yeni fabrika yatırımına girdi.

Egepen Deceuninck tasarımlarıyla fark yaratıyor!

Egepen Deceuninck’in geliştirdiği ürünler, ses ve ısı yalıtımında üstün bir performans sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda estetik tasarımları, mekanlara uyumları ve çevreci olmalarıyla fark yaratıyor.

Egepen Deceuninck ile sineklere karşı savaş açın!

Türkiye’nin öncü PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck’in her çeşit doğrama üzerine rahatça monte edilebilen sineklikleri, yaz aylarında sineklere karşı tam savunma sağlarken, mekânların sağlıklı havalandırılmasına da imkân tanıyor.

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Her zaman yenilikçi ve öncü ürünleri ile dikkat çeken Egepen Deceuninck, piyasaya sürdüğü son ürünü yeni Legend Sürme Sistemi ile ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarımı ve kolay kullanımı bir arada sunuyor

Egepen Deceuninck'den enerji tasarrufu uygulaması!

PVC ürünlerinin ağır metal ve kurşun kullanmadan çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, Enerji Tasarrufu Uygulaması ile kullanıcıların enerji kaybı ve bütçe kazancı gibi faydalı bilgileri hesaplayabilmesini sağlıyor.

Egepen Deceuninck, PCV'de uzun ömürlü kullanım sağlıyor!

Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck, dayanıklı ve emniyetli yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Egepen Deceuninck’i tercih etmek için birçok neden bulunuyor.

Deceuninck NV Haberi

Deceuninck NV

Enka İnşaat tarafından yapılan açıklama şu şekilde;



Yönetim Kurulu'muz 30/05/2014 tarihli 935 nolu kararı ile; söz konusu işlem ile ilgili satış öncesi işlemlerin, şirketimizin meşru çıkarlarının zarar görmemesi ve yatırımcılar nezdinde de yanıltıcı bir intiba oluşturulmaması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 6. Maddesi uyarınca kamuya açıklanmasını ertelemiştir.


Şirketimizin 22/08/2014 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında, yapılan müzakereler sonucu, Şirketimizin, %81.23 oranında hissedarı olduğu Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.'de ("Pimaş") bulunan hisselerinin tamamının Deceuninck NV'ye ("Alıcı") devredilmesi yönetim kurulumuzun gündemine getirilmiştir. 


Şirketimizin, Pimaş'ta sahip olduğu toplam %81.23 oranındaki hissesinin Deceuninck NV'ye satışını teminen Şirketimiz ile Deceuninck NV arasında Hisse Alım Sözleşmesi'nin imzalanmasına ve devir işlemi için gerekli olan Türkiye'deki ve Rusya'daki rekabet kurulları izinlerinin alınması şartına bağlı olarak Pimaş'ın %81.23 oranındaki...