04 / 05 / 2024

Decors Pro İnşaat iletişim

Decors Pro İnşaat iletişim

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Abo Halaka tarafından kuruldu.

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bozdoğan kuruldu.

Artıpro Yapı İnşaat Petrol Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıpro Yapı İnşaat Petrol Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berhem Dost tarafından kuruldu.

Pro Teknik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Teknik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tunçel ve Uğur Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aktaş ve Fuat Ferhat Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Abo Halaka tarafından kuruldu.

Pro Enerji İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pro Enerji İnşaat Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Sezer tarafından kuruldu.

Roda Pro İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Pro İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nawaf Maddah Z. Al Kubaisi tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Universal Pro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Pro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Javıd Ismayılov ve Adalat Bakhıshov ortaklığında kuruldu.

Pro Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Önen tarafından kuruldu. 

Pro Yatırım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Yatırım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Tatar tarafından kuruldu. 

Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile H. Hısham Abdeın ve Hısham Fahmı Abdeın ortaklığında kuruldu.

Servıs Pro Grup Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Servıs Pro Grup Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Shoja tarafından kuruldu.

Decors Pro İnşaat iletişim Haberi

Decors Pro İnşaat iletişim

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Abo Halaka tarafından kuruldu.

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet...