16 / 05 / 2024

Decoyap Bodrum tarihleri

Decoyap Bodrum tarihleri

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da bir araya gelecek. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında yapılacak.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da bir araya gelecek. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında yapılacak.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

LUX Bodrum Resort & Residences’ta bayrama özel kampanya!

Dünyanın en iyi resort işletmecisi seçilen LUX*ın Türkiye’deki ve Avrupa’daki ilk ve tek tesisi olan LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

LUX Bodrum Resort & Residences’ta 4 kal 3 öde kampanyası!

LUX* Bodrum Resort & Residences, Kurban Bayramı’nda LUX* ayrıcalığını cazip fiyatlarla sunuyor. LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015 Fuarı'na hazırlanıyor!

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Bodrum Yalı Emlak, CNR Expo Fuarı'na katılacak!

EMLAK 2015’de Bodrum ve Bodrum Emlak’ına değer katacak .Yalı Emlak Bodrum değerlerini, geleceğin yaşam alanlarını, konut ve iş merkezi projelerini 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında EMLAK 2015 Fuarı'nda görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projleri Emlak 2015'te sergilenecek!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

İşbir Yatak, Bodrum'da düzenlenen yelken yarışlarında sponsor oldu!

İşbir Yatak, spora ve sporcuya destek oluyor. İşbir, 5 - 8 Şubat tarihleri arasında Bodrum' da düzenlenen yelken yarışlarında "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımına sponsor oldu...

Darüşşafaka, Bodrum'da 2 daire satıyor!

Darüşşafaka Cemiyeti, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki iki daireyi açık artırma usulü satacak. Satışlar 24 Mayıs 26 Mayıs tarihleri arasında 10:00-16:30 saatleri arasında yapılacak

Decoyap Bodrum tarihleri Haberi

Decoyap Bodrum tarihleri

Yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Bodrum, gayrimenkul sektöründe yükselişe geçiyor. Ünlü tatil beldesi büyük şehirlere alternatif arayan inşaat firmaları içinde yeni rota olarak öne çıkıyor. Bölgede lüks konut projeleri, otel yatırımları arka arkaya gelirken, turizm ekonomisinin yanı sıra gayrimenkulde de önemli bir finansman ortaya çıktı. Bu kapsamda gerçekleştirilen organizasyonlar vefuarlar bir kat daha önem kazandı. 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar veSergi Alanı’nda gerçekleştirilecek ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ özellikle Ege’desektöre önemli bir hareketlilik katmış olacak.

Sektörün ticari hacminin gelişmesi anlamında önemli bir buluşma noktası olacak fuarla ilgili konuşan Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan, “Bankaların kredi faizlerini indirmesiile sektörde yavaş yavaş hareketlenmeler başladı. Bizde oluşturduğumuzuluslararası platform ile bu hareketlenmeye...