29 / 04 / 2024

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da bir araya gelecek. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında yapılacak.



Yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Bodrum, gayrimenkul sektöründe yükselişe geçiyor. Ünlü tatil beldesi büyük şehirlere alternatif arayan inşaat firmaları içinde yeni rota olarak öne çıkıyor. Bölgede lüks konut projeleri, otel yatırımları arka arkaya gelirken, turizm ekonomisinin yanı sıra gayrimenkulde de önemli bir finansman ortaya çıktı. Bu kapsamda gerçekleştirilen organizasyonlar vefuarlar bir kat daha önem kazandı. 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar veSergi Alanı’nda gerçekleştirilecek ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ özellikle Ege’desektöre önemli bir hareketlilik katmış olacak.

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

Sektörün ticari hacminin gelişmesi anlamında önemli bir buluşma noktası olacak fuarla ilgili konuşan Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan, “Bankaların kredi faizlerini indirmesiile sektörde yavaş yavaş hareketlenmeler başladı. Bizde oluşturduğumuzuluslararası platform ile bu hareketlenmeye önemli katkılar sağlayacağız. Yerlive yabancı turistin göz bebeği olan Bodrum’da tatil sezonu açılmadan öncedüzenlenecek fuarımız ile birlikte gerçekleşecek ticari faaliyetler hem ülkehem de bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacak." dedi.


Geri Dön