04 / 05 / 2024

Turkeybuild Ankara, 22-25 Eylül'de gerçekleşecek!

Turkeybuild Ankara, 22-25 Eylül'de gerçekleşecek!

Turkeybuild Ankara, 22 - 25 Eylül 2011 tarihleri arasında Altınpark Expo Center 'da, yatırımcı kamu kuruluşlarını, Başkentli ve Anadolu 'dan gelen yapı profesyonellerini bir araya getirerek yapı sektörünün nabzını tutacak



24. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 'da sektör profesyonelleriyle ilk kez buluşan Material Connexion, 2. Sergisini Yapı Fuarı – Turkeybuild  Ankara  'da açıyor. Material Connexion New York tarafından seçilen ve üretici Türk firmalarının da içinde bulunduğu sergi, sektöre yeni bir soluk getirecek.
 
Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 34 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild, ulusal ve uluslararası alanda yapı malzemesi sektörüne büyük katkılar sağlıyor. Bu yıl 110 bini aşkın yapı profesyonelinin ziyaret ettiği “Bölgenin ve Türk Yapı Sektörünün en büyük buluşması ” Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 'un ardından, Eylül ve Ekim 'de Ankara ve  İzmir  'de düzenlenecek olan Yapı Fuarları – Turkeybuild, sektörü ortak bir platformda buluşturmayı amaçlıyor.
 
Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün en köklü ve en büyük buluşmaları olan Yapı Fuarları- Turkeybuild, bu yıl 24. kez Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara ile 22 – 25 Eylül 2011 tarihlerinde sektörü bir araya getirecek.
 
“Yapı ”nın tüm süreçlerinde yer alan binlerce ürün ve hizmeti tek bir çatı altında toplayan, çeşitlilik içeren örnekleri karşılaştırılarak malzeme seçiminde kolaylık sağlayan, sektördeki en yeni teknoloji ve gelişmelerin sergilendiği, uygulamadaki çözüm önerilerini uzman görüşleri ile değerlendirme fırsatı sunan, yarattığı iş olanakları ile sektöre ticari fayda sağlayan Yapı Fuarları – Turkeybuild büyüyor, sektöre olan katkısını büyütüyor.
 
24. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, 22 – 25 Eylül 2011, Altınpark Expo Center
“11.500 m2 alanda, 200 'den fazla katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi, 30.000 ziyaretçisiyle 24 yıldır bölgesinin lideri ”
 
Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, 30.000 kişi ziyaretçi potansiyeli ve 11.500 m2 'lik sergileme alanıyla Ankara 'nın en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Başkent Ankara 'da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkanı sağlayan fuar, bu yıl da bölgedeki sektör profesyonellerini bir araya getirecek. 200 'den fazla firmanın yer alacağı fuarda, binlerce yeni ürün, hizmet ve teknoloji sergilenecek.
 
1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, Başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor. Yapı sektöründeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin sunulduğu fuarda ziyaretçiler, tek bir çatı altında yer alan 2.000 'den fazla ürün segmentindeki ürün ve hizmetleri inceleyerek, katılımcı firmaların üst düzey yetkililerinden görüş ve önerilerini alarak, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi edinme fırsatı elde ediyor.
 
Geçen yıl 27.556 ziyaretçisi olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 'yı, yürütülen yoğun tanıtım ve duyuru çalışmaları, Türkiye genelindeki ticaret ve meslek odalarının üst düzey yetkilileri, iş adamları birlikleri ve satın alma heyetlerine özel hazırlanan fuar ziyaret organizasyonları ile bu yıl 30.000 yapı profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.
 
Yapı-Endüstri Merkezi iştiraki olan YEM Fuarcılık A.şž. tarafından 34 yıldan bu yana düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild sektörün en büyük buluşma platformudur. İç Anadolu Bölgesi 'nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan 24. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara 'da, en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme gelecek.
 
Yapı Fuarları Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteahhitler, GYO 'lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK 'lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.
 
Fuar Takvimi- 2011
24. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara
22 - 25 Eylül 2011
17. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir
13 – 16 Ekim 2011


Geri Dön