15 / 05 / 2024

dedeman erbil genel müdürü

dedeman erbil genel müdürü

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı.

Dedeman bu yıl iki yeni otel açacak!

Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "2019 içinde iki yeni otelimizi sektörün hizmetine sunacağız. Organik ya da inorganik büyüme, ajandamızın üst sıralarında yer alıyor" dedi...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Dedeman Erbil Otel'in yeni yatırımcısı Mihtap Group Company!

Dedeman Grup bünyesinde yer alan CA-BA İnşaat tarafından açılan Dedeman Erbil Oteli'nin yeni yatırımcısı Mihtap Group Company oldu.

Dedeman Grubu'nun 2023 hedefi 40 yeni otel!

Dedeman Turizm Yönetimi Genel Müdürü Akçakaya, “2017 yılında personel sayımızı bin 400’e, oda sayımızı 3 bin 60’a çıkaracağız. Aynı zamanda 2023 yılında da 40 yeni otel yatırımı hedefliyoruz” dedi.

Ali Fuat Erbil: Ekonomi baharda canlanacak!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil, ekonomiyi canlandırmak için kamu-özel sektör arasında omuz omuza bir çaba olduğuna işaret ederek daha pozitif bir yıl beklediğini aktardı.

Ahmet Emin Ok Dedeman Erbil'in yeni Genel Müdürü oldu!

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı.

Fatih İşkin: Dedeman Konya Otel'i bir adım öteye taşıyacağız!

Dedeman Konya'nın yeni Genel Müdürü Fatilı İşkin ve otelin Satış Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, Yenigün'e nezaket ziyan-etinde bulundu. İkili burada gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı Muştala Arslan ve Reklam Koordinatörü Fatih Altınok'la sohbet etti.

Dedeman yurt dışında 13 otel açacak!

Dedeman, gözünü ihracatçıların etkin olduğu coğrafyalara dikti. Genel Müdür Akçakaya, yurtdışında 13 otel açacaklarını söyledi...

Dedeman Kabe manzaralı otelin işletmecisi olacak!

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin müdürü oldu!

Dedeman Otelleri' nin yeni Genel Müdürü Emrullah Akçakaya oldu. Akçakaya, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi Bölümü' nden mezun olduktan sonra Mersin Hilton'da çalışma hayatına başladı...

Emrullah Akçakaya Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu!

Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu. Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Seha Yapı Erbil’de ofis açtı!

İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı, Erbil’ de ofis açtı. Erbil Şubesi’ nin ilk misafirleri ise MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve de MÜSİAD üyeleri oldu.

MÜSİAD, Erbil'de temsilcilik açtı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde temsilcilik açtı. MÜSİAD Temsilciliğinin açılışı Erbil'deki Dedeman Otel'de düzenlenen bir resepsiyonla duyuruldu...

dedeman erbil genel müdürü Haberi

dedeman erbil genel müdürü

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. 2007 yılından itibaren Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı. Ahmet Emin Ok bundan böyle turizm alanındaki tüm deneyim ve tecrübelerini Dedeman Erbil’de konuklarına sunacak. 


Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atanan Ahmet Emin Ok, çalışma hayatına 2002 yılında başladı. Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi’ndeki eğitimini tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi, Yabancı Diller Meslek Yüksek Okulu’undan da mezun olan Ok, Hilton Konya, Bera Otelleri ve 2007 yılından bu yana da Dedeman Konya ve Park Dedeman Gaziantep otellerinde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Dedeman Erbil’İn Genel Müdürü olarak çalışma hayatına devam eden Ahmet Emin Ok, evli ve iki çocuk babası olup iyi derecede...