03 / 05 / 2024

Dedeman grubu ödül

Dedeman grubu ödül

Seyahat ve turizmin tüm kolların bir araya getiren tek uluslararası organizasyon SKAL'ın dünyadaki en büyük kulübü Skal International İstanbul tarafından, SKALİTE Ödüllerinin 16'cısı, sahiplerini buldu...

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

İbrahim Bodur anısına girişimcilik ödülü!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk sanayinin önde gelen girişimcilerinden Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum İbrahim Bodur'un anısını yaşatmak amacıyla 'İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü' düzenleniyor.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Ağlı TOKİ alt gelir grubu satılık!

Kastamonu Ağlı TOKİ alt gelir grubu satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Başvuru dönemi 14 Eylül'de başlayacak olan projede 9 bin 456 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Ciner Grubu 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülünü aldı!

Ciner Grubu’nun 1.3 milyar dolarlık Kazan Soda Külü ve Elektrik yatırımı, 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülü aldı. Ödülü veren Trade&Forfaiting Review, projenin çevreci özelliğinin önemine dikkat çekti.

Ağaoğlu My World Europe'a Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü!

AGAOĞLU Şirketler Grubu'nun, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımıyla geliştirdiği My World Europe Projesi Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü aldı...

Andre Papoular Yılın Yönetici Ödülü'ne aday gösterildi!

Belçika’nın lider ekonomi ve finans dergisi olan Trends Dergisi’nin her yıl Belçika’nın en iyi politikacılarını ve işadamlarını seçmek amacıyla düzenlediği “Yılın Yönetici” Ödülüne, Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular de aday gösterildi.

Kaleseramik 3 ödül aldı!

Kaleseramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kale Grubu Şirketleri'nin lokomotifi olan Kaleseramik, İSO'nun Çevre ve Enerji Ödülleri'nde üç ayrı kategoride ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Dedeman grubu ödül Haberi

Dedeman grubu ödül

Seyahat ve turizmin tüm kolların bir araya getiren tek uluslararası organizasyon SKAL'ın dünyadaki en büyük kulübü Skal International İstanbul tarafından, turizm sektöründe kalite çıtasını yükseltmeyi hedefleyen kişi, kurum ve kuruluşlara verilen SKALİTE Ödüllerinin 16'cısı, düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Toplam 10 kategoride ve 31 alanda verilen SKALİTE ödüllerinin kazananları Türkiye'de bulunan 15 Skal Kulübünün tüm üyeleri ve bağımsız bir jüri tarafından belirlendi. Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşen törende ödülü Dedeman Grubu Kurulu Üyesi Banu Dedeman aldı. Geceye, Dedeman Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Murat Dedeman ve Yönetim Kumlu Üyesi Rıfat Dedeman da katıldı. 


Turizm Yatırım Grubu ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Banu Dedeman; "Geleneksel Dedeman Misafirperverliği anlayışı ile hizmet verdiğimiz turizm sektöründe başarımızı SKALİTE gibi ödüller ile taçlandırıyor olmak gurur...