02 / 05 / 2024

Andre Papoular Yılın Yönetici Ödülü'ne aday gösterildi!

Andre Papoular Yılın Yönetici Ödülü'ne aday gösterildi!

Belçika’nın lider ekonomi ve finans dergisi olan Trends Dergisi’nin her yıl Belçika’nın en iyi politikacılarını ve işadamlarını seçmek amacıyla düzenlediği “Yılın Yönetici” Ödülüne, Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular de aday gösterildi.



Belçika’nın lider ekonomi ve finans dergisi olan Trends Dergisi’nin her yıl Belçika’nın en iyi politikacılarını ve işadamlarını seçmek amacıyla düzenlediği “Yılın Yönetici” Ödülüne, Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular de aday gösterildi. Papoular, aydınlatma sektöründe yaşanan LED değişimindeki başarılı ve yenilikçi yöneticilik yetenekleriyle bu adaylığa layık görüldü. Derginin okuyucuları tarafından seçilen ve daha önceki yıllarda SONACA, Caterpillar, Delhaize ve AGC Glass Europe gibi birçok uluslararası firmanın yöneticilerine verilen ödüller Ocak 2015’te sahiplerini bulacak.


Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İyi bir yönetici, ekibine ilham verip, motive ederek ileriye doğru taşırken açık görüşlülükle iletişim kurmayı bilmeli.” dedi. 


Schréder Grubu’nda yaşanan değişimden gurur duyduğunu belirten André Papoular, “Bütün ekiplerimizin çabaları grubumuzu dünya genelinde LED aydınlatmasında lider bir oyuncu haline getiriyor. Açık görüşlülük; bütün çalışanlarımızın bağlılığı ve ortaklarımızın tereddütsüz desteği sayesinde Schréder Grubu aydınlatma sektöründeki yeni dinamiklere adapte oluyor.” dedi.


Dünya geneline yayılmış 40'tan fazla şirketi bünyesinde barındıran Schréder Grubu; aydınlatma, akıllı kontrol sistemleri, şehir mobilyaları, finansman, güvenlik ve daha pek çok alanda tasarımdan, satış sonrası hizmetlerine kadar eksiksiz çözümler sunuyor. 



Geri Dön