19 / 05 / 2024

Yılın Yönetici Ödülü

Yılın Yönetici Ödülü

Belçika’nın lider ekonomi ve finans dergisi olan Trends Dergisi’nin her yıl Belçika’nın en iyi politikacılarını ve işadamlarını seçmek amacıyla düzenlediği “Yılın Yönetici” Ödülüne, Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular de aday gösterildi.

Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili ödülü Kia EV9'un oldu!

Lansmanı yapıldığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Yeni Kia EV9, New York International Autoshow'da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri'nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu. 

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Altındaki düşüş 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatlarını da etkiledi. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiya

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Dönüm nedir? Dönüm nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul yatırımı olanlar tarafından 'dönüm' kavramı sıklıkla duyulur. Bu kavram günümüzde emlak sitelerinde de taşınmaz ürün özelliklerinde kullanılıyor. Arazi alanlarının büyüklüğünü ifade eden dönüm kaç metrekaredir ve nasıl hesaplanır? İşte dönüm kavramı ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü!

TÜİK tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan verilere göre, ülke genelinde Haziran ayında yapılan konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 44.4 azalarak 83 bin 636 oldu. Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü yaşandı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Yılın Yönetici Ödülü Haberi

Yılın Yönetici Ödülü

Belçika’nın lider ekonomi ve finans dergisi olan Trends Dergisi’nin her yıl Belçika’nın en iyi politikacılarını ve işadamlarını seçmek amacıyla düzenlediği “Yılın Yönetici” Ödülüne, Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular de aday gösterildi. Papoular, aydınlatma sektöründe yaşanan LED değişimindeki başarılı ve yenilikçi yöneticilik yetenekleriyle bu adaylığa layık görüldü. Derginin okuyucuları tarafından seçilen ve daha önceki yıllarda SONACA, Caterpillar, Delhaize ve AGC Glass Europe gibi birçok uluslararası firmanın yöneticilerine verilen ödüller Ocak 2015’te sahiplerini bulacak.


Schréder Grubu’nun CEO’su André Papoular adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İyi bir yönetici, ekibine ilham verip, motive ederek ileriye doğru taşırken açık görüşlülükle iletişim kurmayı bilmeli.” dedi. 


Schréder Grubu’nda yaşanan değişimden gurur duyduğunu belirten André Papoular, “Bütün ekiplerimizin çabaları grubumuzu dünya genelinde LED aydınlatmasında lider bir oyuncu haline getiriyor....