28 / 04 / 2024

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan 'Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'ne sahip oldu.

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, 21-22 Kasım 2023 tarihlerinde Türkiye Kalite Derneği  tarafından 32. defa gerçekleştirilen Kalite Kongresi'nde, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı'nın EFQM Modeli referans alınarak yapılan değerlendirmede Vakıf GYO, Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü aldı.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Onur İncehasan, şirketlerinin sektörüne örnek olmaya ve değer katmayı sürdürdüğünü kaydederek, 3 sene önce başlatmış oldukları kurumsal gelişim projesiyle bu ödüle layık görüldüklerini söyledi.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü nü kazandı!

Paylaşılan deetaylara göre açıklamasında VakıfBank tarafından ülkemizin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olarak kurulmuş olan Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020'de başlatmış olduğu kurumsal gelişim projesiyle EFQM Modeli'ni kendisine kılavuz olarak belirlediğini dile getiren Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Onur İncehasan, şöyle konuştu: 'İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  olmak üzere üç büyük kente yayılmış seçkin projeleri ile başarılı finansal sonuçlar elde etmiş olan şirketimiz, aynı dönem içerisinde performans grafiğini de her geçen gün yükseltti. Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket performansını üstün performans seviyelerine çıkarmış olduğu bu süreci, bugün Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü ile taçlandırmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye Kalite Derneği tarafından, 6 sene aradan sonra ilk kez verilen Büyük Ödülü, özellikle Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelmesi sebebiyle 2023'te  kazanmış olmaktan gurur duyduk.

Söz konusu bu yolculukta vizyoner liderliği ile bize destek olan VakıfBank Genel Müdürü Sayın Abdi Serdar Üstünsalih'e ve bankanın kıymetli yöneticilerine teşekkür ediyor, bu sürecin başarı ile sonuçlanmasına katkı sağlayan tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hakim ortağımız VakıfBank’ın köklü kültüründen almış olduğumuz güç ve şirketimizin tecrübesine yakışır bir biçimde başarılarımızı sürdürülebilir duruma getirmek istiyoruz. Kalite yolculuğumuzda öncelikli hedefimiz değerlendirme süreci süren 2024 EFQM Avrupa Ödülü ve sonrasında Türkiye Süreklilik Ödülü'nü almak olacak.'

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Onur İncehasan açıklamasında KalDer'in EFQM Modeli ile kurum ve kuruluşlara sürdürülebilir değer yaratma çalışmalarında yol göstermeyi sürdürdüğünü belirterek, 'İş yaşamında mükemmellik kültürünün yaygınlaşmasına önemli rol oynayan bu süreçte gönüllülük esasıyla emek harcayan KalDer ekibini, tüm kalite gönüllülerini ve ödül alan tüm kuruluşları da tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.' değerlendirmesini yaptı.

İlk kez ev alacaklara müjde! Kredi faizi netleşiyor, işte en çok konuşulan oran!

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!


Geri Dön