27 / 04 / 2024

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Firma: Vakıf GYO

Proje: Tablo Adalar

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.



Tablo Adalar projesi  Vakıf GYO  ve REC Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Zümrütevler'de yükseliyor.  

316 adet konuta yer verilen  Tablo Adalar  projesindeki konut tipleri 1 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında değişiyor.

Marmara Denizi ve Adalar manzarası ile dikkat çeken Tablo Adalar projesinin arsa alanı 15 bin 268 metrekare, inşaat alanı ise 67 bin 861 metrekare.

2 blok olarak inşa edilen Maltepe Tablo Adalar projesinin teslimlerinin önümüzdeki Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Peki Vakıf GYO Tablo Adalar fiyatları ne kadar? Vakıf GYO Tablo Adalar için kredi kullanılabiliyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Tablo Adalar projesinin detayları...

Vakıf GYO Tablo Adalar da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

VAKIF GYO TABLO ADALAR FİYAT

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların liste fiyatı 9 milyon 185 bin TL olarak açıklandı. Söz konusu projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödeme yaptıklarında yüzde 20 indirim imkanından yararlanabiliyor. 

Tablo Adalar'da yer alan 1 oda 1 salon konutların yüzde 20 indirimli fiyatları ise 7 milyon 348 bin TL olarak açıklandı. Yüzde 15 peşinat imkanıyla da konut sahibi olunabilen Tablo Adalar'da kalan tutar 24 ay vade ile de ödenebiliyor. 

Proje kapsamındaki 1+1 konutların brüt alanları 109 metrekare ile 178 metrekare arasında, 2+1 konutların brüt alanları ise 132 metrekare ile 195 metrekare arasında değişiyor. Projede teraslı ve balkonlu konut seçenekleri de mevcut.

Sosyal alanları ile dikkat çeken Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde, açık ve kapalı yüzme havuzu, teraslar, kat bahçeleri, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları mevcut.

Söz konusu proje E-5 ve Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı'na yakın lokasyonda yükseliyor.

Web: https://www.tabloadalar.com.tr/

Tel: 0 850 210 10 02
 

Coolest Antalya yüzde 30 peşin 18 ay vade fırsatıyla!

Loving Village projesinde yaşam başladı! Tapu hemen teslim!

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!


projeye sor



Geri Dön