29 / 04 / 2024

dedeman otelleri genel müdürü

dedeman otelleri genel müdürü

Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Dedeman Otelleri'nin yeni genel müdürü oldu. Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Özlem Önal'ın karantina sürecini geçirdiği 102 milyon TL'lik lüks villa!

Dedeman Otelleri'nin veliahtlarından olan sosyetik güzel Özlem Önal, koronavirüs salgının vurduğu New York’tan kaçarak yapımcı sevgilisi Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık (yaklaşık 102 milyon TL) lüks villasına yerleşti...

Dedeman bu yıl iki yeni otel açacak!

Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "2019 içinde iki yeni otelimizi sektörün hizmetine sunacağız. Organik ya da inorganik büyüme, ajandamızın üst sıralarında yer alıyor" dedi...

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Dedeman Grubu'nun 2023 hedefi 40 yeni otel!

Dedeman Turizm Yönetimi Genel Müdürü Akçakaya, “2017 yılında personel sayımızı bin 400’e, oda sayımızı 3 bin 60’a çıkaracağız. Aynı zamanda 2023 yılında da 40 yeni otel yatırımı hedefliyoruz” dedi.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

Ahmet Emin Ok Dedeman Erbil'in yeni Genel Müdürü oldu!

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Fatih İşkin: Dedeman Konya Otel'i bir adım öteye taşıyacağız!

Dedeman Konya'nın yeni Genel Müdürü Fatilı İşkin ve otelin Satış Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, Yenigün'e nezaket ziyan-etinde bulundu. İkili burada gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı Muştala Arslan ve Reklam Koordinatörü Fatih Altınok'la sohbet etti.

Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü Mustafa Gültekin'e verildi!

Mart ayında Radisson Blu Otelleri Yıllık Olağan Genel Müdürler Toplantısı, Mısır’da, Kahire’de gerçekleşti. Her sene olduğu gibi, bu toplantı esnasında, Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü verildi.

Dedeman yurt dışında 13 otel açacak!

Dedeman, gözünü ihracatçıların etkin olduğu coğrafyalara dikti. Genel Müdür Akçakaya, yurtdışında 13 otel açacaklarını söyledi...

Dedeman Kabe manzaralı otelin işletmecisi olacak!

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, grubun Kabe manzaralı bir otel projesinin işletmeciliğini almak için harekete geçtiğini söyledi..

dedeman otelleri genel müdürü Haberi

dedeman otelleri genel müdürü


Otelcilik sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Emrullah Akçakaya, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Mersin Hilton'da çalışma hayatına başladı. Mersin Hilton'da yürüttüğü Ön Büro Müdürlüğü görevi sonrasında Hilton Konya'da Satış Direktörü olan Akçakaya, ilk Genel Müdürlük görevini Dedeman Konya'da yürüttü. Emrullah Akçakaya, sırasıyla Svvissotel Göcek ve Svvissotel Ankara'da da Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. Haziran 2014 itibariyle Dedeman Otelleri Genel Müdürü göreviyle Dedeman Grubu'na katılan Emrullah Akçakaya, Dedeman Grubu'nun otelcilik ile ilgili faaliyetlerinin yönetiminden sorumlu olacak. 


Q...