03 / 05 / 2024

Dedeman Park izmir

Dedeman Park izmir

Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat Dedeman, 10 yıl içinde 20'si Dedeman, 22'si Dedeman Park olmak üzere 42 otel ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Türkiye ve yurtdışında yeni projelerimiz olacak, dedi.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

İstinye Park İzmir nerede? 

İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinye Park İzmir nerede? İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Park Dedeman Levent Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Park Dedeman Levent Otel"in 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Park Dedeman Levent Otel binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kültür Park İzmir'le yapı yoğunluğu yarıya düşürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Behçet Uz’un hayal ettiği; sporla, kültür ve sanatla, gençler ve çocuklarla dolu, herkesin içinde olmaktan mutlu olacağı bir ‘kültür parkı’ yeniden yaratmak istiyor.

Park İzmir'in yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu mahallesindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuruyor. Bölgeye nefes aldıracak 800 ağaçlı “Park İzmir” projesinin yüzde 50’lik kısmı tamamlandı.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Dedeman Park izmir Haberi

Dedeman Park izmir

Dedeman Grubu'nun 16. oteli olma özelliğini taşıyan Dedeman Bostancı, 252 odasıyla hizmet verecek. Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat Dedeman," 10 yıl içinde 20'si Dedeman, 22'si Dedeman Park olmak üzere 42 otel ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Türkiye ve yurtdışında yeni projelerimiz olacak. 


Hedefimiz, yurtdışında Türkiye üe ortak tarihi geçmişe sahip, ekonomik işbirliğimizin yam sıra kültürel bağımızın bulunduğu ve aynı coğrafyayı paylaştığımız ülkeler, yurtiçinde ise sanayi, ticaret ve kültür turizmi açışmdan gelişmekte olan şehirlerde yer almak" dedi. Gelecek aylarda Dedeman Park Bostancı ve Moskova'da, Dedeman Park İzmailovo otellerinin hizmete gireceğini söyleyen Dedeman Turizm Yönetimi AŞ Genel Müdürü Emrullah Akçakaya da "2015'te İstanbul'da dördüncü otel ise Kanyon alışveriş merkezinin yanında inşaatı süren Dedeman Park Levent oteli olacak" dedi. Dedeman Bostancı, 178...