28 / 04 / 2024

dedeman Türkiye Senegal Ticaret Köprüsü etkinliği

dedeman Türkiye Senegal Ticaret Köprüsü etkinliği

Anadolu Sanayici işadamları Federasyonu (ANSİFED) ve Aktif işadamları ve Sanayiciler Derneği 'nin (AKTİSAD) birlikte organize ettiği Türkiye-Senegal (Konya-Dakar) Ticaret Köprüsü etkinliği Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Türkiye-Senegal arasındaki arsa takası protokolü onaylandı!

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Senegal Cumhuriyeti Hükümeti arasında diplomatik temsilcilikler için arsa takasına ilişkin protokolün onaylanması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Türkiye ile Senegal arasında arsa anlaşması imzalandı!

İki ülke ilişkilerine değinen Sall, "Hükümetlerimiz arasında kısa süre önce bir arsa anlaşması imzalandı. Ankara ve Dakar'da bulunan söz konusu arsalarda Senegal ve Türkiye'nin yeni büyükelçilik binaları inşa edilecek." dedi.

Türkiye inşaat malzemeleri sektöründe gelişmiş altyapıya sahip!

Taşkın, DEİK ev sahipliğinde yapılan Türkiye Senegal İş Forumu'nda Türkiye ve Afrika arasındaki ticaretin artırılması için yapılan çalışmalardan söz etti.

Senegalliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Senegal vatandaşlarının Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olma hakkı var mı? Senegalliler Türkiye'den ev alabilir mi? Senegalliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Senegalliler Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Türkiye-Senegal Ticaret Köprüsü etkinliği Dedeman Otel'de gerçekleştirildi!

Anadolu Sanayici işadamları Federasyonu (ANSİFED) ve Aktif işadamları ve Sanayiciler Derneği 'nin (AKTİSAD) birlikte organize ettiği Türkiye-Senegal (Konya-Dakar) Ticaret Köprüsü etkinliği Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Türkiye'de en fazla otele Dedeman sahip!

Ekin Grubu Araştırma Birimi tarafından yayınlanan bir araştırma Türkiye'de en fazla otele Dedeman Grubu'nun sahip olduğunu ortaya koydu

Türkiye'deki 141 zincir otelden 122'si yerli firmaların!

Türkiye'deki 141 zincir otelden 122'si yerli firmalara ait. En fazla tesis ise 22 otele sahip Dedeman'da bulunuyor...

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

dedeman Türkiye Senegal Ticaret Köprüsü etkinliği Haberi

dedeman Türkiye Senegal Ticaret Köprüsü etkinliği


Türkiye-Senegal ticaret köprüsünün temeli atıldı. Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), Anadolu Sanayici işadamları Federasyonu (ANSİFED) ve Aktif işadamları ve Sanayiciler Derneği'nin (AKTİSAD) birlikte organize ettiği Türkiye-Senegal (Konya-Dakar) Ticaret Köprüsü etkinliği Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. 


 Dünya Ticaret Köprüsü için mmm Türkiye'ye gelen Senegalli bir grup işadamı ve işkadıru, İstanbul'dan önce Konya'ya gelerek firma sahipleri ile tanıştı. Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), Anadolu Sanayici İşadamlan Federasyonu (ANSIFED) ve Aktif İsadamlan ve Sanayiciler Derneği'nin (AKTİSAD) birlikte organize ettiği Türkiye-Senegal (Konya-Dakar) Ticaret Köprüsü etkinliği Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. İs forumu ve ikili is görüşmeleri en kısa zamanda bu ülkeyi yakından görmek için şeklinde gerçekleştirilen organizasyonda Konya oraya gitmeyi düşündüklerini söyledi. 


Valisi Muammer Erol, MEVKA Genel Sekreteri İki ülke arasında ve özellikle Konya'dan Ahmet Akman, Senegal Fahri Konsolosu Vedat...