05 / 05 / 2024

defne Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu

defne Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu

Hatay iline bağlı Defne Çekmece Mahallesi'nde bulunan Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu'nun kullanılmayan lojmanları, madde bağımlılarının uğrak noktası oldu ve bu nedenle mahalle sakinleri metruk binaların yıkımı için çağrıda bulundu.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın villasından taşındı!

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile kaldığı villadan ayrılıp Göktürk’teki evine taşınmış...

Cem Yılmaz Miami’den ev alacak!

Sevgilisi Defne Samyeli ile bu hafta Miami’ye giden Cem Yılmaz'ın ev baktığı öğrenildi. Yılmaz'ın Türklere emlak danışmanlığı yapan şirketin Türk patronuna nasıl bir ev istediğini anlattığı iddia ediliyor.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Zincirlikuyu’daki rezidansa taşınacak!

Çeşme’de evlenecekleri konuşulan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin oturacakları ev belli oldu. İkili, Yılmaz’ın Zincirlikuyu’daki 3 milyon dolarlık rezidans dairesinde yaşayacak.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı!

Ünlü komedyenle Cem Yılmaz ile evlilik hazırlığı yapan sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı.

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye ev aldığı iddialarına yönelik paylaşım!

Cem Yılmaz'ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından bu iddialara yönelik paylaşım yaptı...

Cem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ye 10 milyon TL'lik ev!

Cem Yılmaz’ın, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia ediliyor. Başarılı komedyenin yeni aşk yuvası için 10 milyon lira ödediği iddia edildi.

Defne Çekmece'deki metruk bina yıkılmalı!

Hatay iline bağlı Defne Çekmece Mahallesi'nde bulunan Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu'nun kullanılmayan lojmanları, madde bağımlılarının uğrak noktası oldu ve bu nedenle mahalle sakinleri metruk binaların yıkımı için çağrıda bulundu.

Ziya Yılmaz tavlada Adnan Kuşoğlu'na altın tesbih kaybetti!

DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz kadim dostu Adnan Kuşoğlu'na tavla turnuvasında altın tesbih kaybetti.

Tuzla Yılmaz Evleri'nde 170 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

M.Yılmaz İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fehmi Yılmaz yeniden inşa edilen eserleri anlatacak!

Sanat Tarihçisi Fehmi Yılmaz İstanbul'un Hazineleri adlı seminerde İstanbul'un yeniden inşa edilen eserlerini anlatacak

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

defne Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu Haberi

defne Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu

Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan Yılmaz Nurlu İlköğretim Okulu'nun kullanılmayan lojmanları, madde bağımlılarının uğrak noktası oldu. Çekmece Mahallesi sakinleri metruk durumdaki lojmanların yıkılması için yetkililere çağrıda bulundu. Çekmece mahallesi sakinleri uzun süredir kullanılmayan okul lojmanlarının, madde bağımlılarının uğrak noktası olmasından şikayetçi. 


Vatandaşlar hem mahallenin huzurunu bozan kişilerin yaşaması, hemde imar planında olmamasına karşın mahallenin siluetini bozan bu lojmanların yıkılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini göreve davet etti.


Antakya Zafer...