04 / 05 / 2024

Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf

Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf

Türkiye dahil 27 ülkenin tapu arşiv kayıtlarına sahip olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Arşiv Dairesi Başkanlığı tarafından, 'Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf' isimli Kudüs Vilayeti Vakıfları Defteri kitap olarak yayınlanıyor. O

Gelir İdaresinden e-Defter işlemlerine ilişkin süre uzatımı!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 1 Haziran'a kadar tamamlanması gereken e-Defterlerin oluşturulma ve imzalanma süresini 19 Haziran'a erteledi.

Defter-i Hâkânî’de Kudüs kitabı yayımlandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Defter-i Hâkânî’de Kudüs Projesi ile “Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf” isimli Kudüs Vilayeti Vakıfları Defteri kitap haline getirildi.

Tarihi tapuların olduğu kitap: Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf!

Türkiye dahil 27 ülkenin tapu arşiv kayıtlarına sahip olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Arşiv Dairesi Başkanlığı tarafından, 'Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf' isimli Kudüs Vilayeti Vakıfları Defteri kitap olarak yayınlanıyor. O

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları için gerekli belgeler!

Edirne Fırınlarsırtı TOKİ kura başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. Ödemeleri 180 ay vade imkanı ile yapılabilen projede 2+1 daireler bulunuyor. İşte TOKİ Edirne Fırınlarsırtı başvuruları için gerekli belgeler...

Ömer Baki Yazıcı: Konut almak için fırsat zamanı!

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti. Yazıcı, konut almak için, fırsat dönemi olduğunu söyledi.

Rize Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Rize’de inşa edilen Fırtına Vadisi Ziyaretçi Merkezi’nde sona gelindi.

Gaziantep'e fıstık işleme tesisi kurulacak!

Gaziantep'e fıstık işleme tesisi kurulacak. GTB Başkanı Tiryakioğlu: "Bu tesis, gıda sanayimizin rekabet gücünü arttıracak ve sektöre önemli kazanım sağlayacak" şeklinde konuştu.

Halk GYO Vakıf GYO Sancaktepe projesine bu yıl içerisinde başlanacak!

Vakıf GYO ile 98 dönümlük Sancaktepe arazisinde 1307 konutluk proje geliştirecek Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, "Metro hattı içindeki bölgede nüfus yoğunluğu oluşuyor. Bu yıl içerisinde başlayacağız" dedi.

İnşaat fuarları konut almak isteyenler için büyük fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Konut almak isteyenler için fuarlar iyi fırsat!

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "İnşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Başakşehir Vadişehir ön talep fırsatı için yarın son!

Başakşehir Vadişehir ön talep fırsatı için yarın son. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı!

Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil kampanyası kapsamında ise 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün olarak tatil yapabilmek mümkün. Sky Tower Hotel projesinde tatil fırsatları devam ediyor.

Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen Sky Tower Otel Devr-i Tatil fırsatı ile 5 yıldızlı ve her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. 2 yıldır faaliyette olan proje E7 Grup imzası taşıyor.

Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf Haberi

Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf
Türkiye dahil 27 ülkenin tapu arşiv kayıtlarına sahip olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Arşiv Dairesi Başkanlığı tarafından, 'Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf' isimli Kudüs Vilayeti Vakıfları Defteri kitap olarak yayınlanıyor. Osmanlı İmparatorluğu'nda vergi kaynakları, mali örgütlenme hakkında bilgiler içeren, zengin istatistik malzemesi bakımından eşsiz olan sistemli ve kapsamlı bu tahrir defterleri tutulmuştur. Devlet, kayıtlar sayesinde gücünü tespit edebilir ve düzenin korunması için benzeri çalışmaları daha tutarlı ve gelişmiş şekilde devam...