01 / 05 / 2024

dega emlak kurucusu

dega emlak kurucusu

Dega Emlak Kursu kurucusu Müslüm Deveci kimdir? Müslüm Deveci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Müslüm Deveci, Dega Emlak Kursu'nda hangi eğitimleri veriyor? İşte Müslüm Deveci..

Yapay zeka gayrimenkul ve emlak sektörünü şekillendiriyor!

Gayrimenkul ve emlak sektörü gelişen teknoloji ve yapay zeka ile birlikte yeniden şekilleniyor. Keypoint Gayrimenkul’ün kurucusu Tarık Seçkin, yapay zekanın gayrimenkul sektörüne etkileri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Koronavirüs emlak piyasasını etkiledi mi? 

Keypoint Gayrimenkul Kurucusu Tarık Seçkin, "Şu anda Gayrimenkul ve Emlak piyasasındaki işlem sayısı yüzde 70 oranında düştü. Düşüşün en büyük sebebi toplumun içinde bulunduğu tedirginlikle birlikte değişen ihtiyaç ve öncelikler" dedi...

'Trump'ın damadının emlak şirketi yatırım aldı' iddiası!

ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin, 2017 yılından bu yana yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı iddia edildi.

İzmir Alaçatı yatırımcıların gözdesi olacak!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, İstanbul İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte İzmir Alaçatı'da konut ve arsa fiyatlarında yükselme yaşanacağı belirtti.

Abdurrahman Koç'tan emlak sektörü için ilan desteği!

Piyasalarda ve ekonomide yaşanan durgunluk emlak sektöründe vurdu. A. Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Emlaksatan.com sitesinin kurucusu Abdurrahman Koç, emlak ve inşaat firmalarına ilanlarını ücretsiz duyurma imkanı vereceklerini söyledi.

Yuvako: Emlak danışmanlığını dijitalleştirdi!

Emlak danışmanlığını dijital hale getiren Yuvako kurucusu Altay Tınar, "Şu anda Miami ve İstanbul çapında hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemde büyük şehirler öncelikli olmak üzere Türkiye geneline yayılmayı hedefliyoruz" diyor.

Eskişehir'in Emlak Vergisi rekortmenleri açıklandı!

Eskişehir'in 2015 yılı 'Emlak Vergisi' rekortmenleri açıklandı. Sıralamaya Kanatlı Ailesi damgasını vurdu. Listede yine ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Kurucusu Firuz Kanatlı ikinci, Yönetim Kurulu üyelerinden Aydan Kanatlı üçüncü ve Gülden Kanatlı Derbil dördüncü oldu.

Müslüm Deveci kimdir?

Dega Emlak Kursu kurucusu Müslüm Deveci kimdir? Müslüm Deveci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Müslüm Deveci, Dega Emlak Kursu'nda hangi eğitimleri veriyor? İşte Müslüm Deveci..

Maknoon Grup CNR Emlak Fuarı'na katılıyor!

Maknoon Grup CNR Emlak Fuarı'na katılıyor. Orta doğunun en büyük gruplarından Yönetim Kurulu Başkanı Majdi Muhammet HARİRİ ‘nin kurucusu olduğu Maknoon Grup 11-14 Eylül CNR emlak fuarına katılıyor.

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu Onur Özgen!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Bilgili Holding Satış ve Pazarlama Direktörü Onur Özgen'i ağırlıyor

Tebernüş Kireçci'nin, Emlak Kulisi'nde konuğu Kemal Kızılhan!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan'ı ağırlıyor

Tebernüş Kireçci'nin, Emlak Kulisi'nde konuğu Ercan Uyan!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ı ağırlıyor

Tebernüş Kireçci'nin, Emlak Kulisi'nde konuğu Emre Maraşlı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Erguvan İnşaat ortaklarından Emre Maraşlı'yı ağırlıyor

dega emlak kurucusu Haberi

dega emlak kurucusu

1981 yılında İnşaat Teknik Lisesinden, 1987 yılında İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Lise yıllarından sonra başladığı inşaat ve sanayi sektöründe ülkemizin çeşitli illerinde faaliyet gösteren, kamu taahhüt işleri yapan, sektörün öncü firmalarıyla çalışarak deneyimler kazanmıştır.


1990 yılında Anadolu Mühendislik unvanı ile kendi firmasını kurarak, özellikle; Sanayi tesisleri, Akaryakıt + LPG tesisleri tasarım ve projelendirme işlerinin yanı sıra Yap-Sat usulü inşaat ve Gayrimenkul Pazarlamayı da faaliyet alanlarına ekleyerek çalışmalarına devam etmiştir. 2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığından almış olduğu Emlak Müşavirliği eğitiminden sonra 2009 yılında Uluslararası çalışan bir gayrimenkul zincirinin İstanbul/Fatih - Laleli bölgesi Franchising’ni almış ve çalışmalarına profesyonel hizmet anlayışıyla devam etmektedir.

Uluslararası eğitmenlerden almış olduğu; Franchise ve Recruting, Konut Projeleri Satış Uzmanlığı, Succeed, Maksimum Sonuçlar için Stratejiler, Gayrimenkul Satış Yönetimi, Satış Kapama,...