07 / 05 / 2024

değerleme süreci

değerleme süreci

Değerleme Uzmanları Derneği (DUD) 6 ve 7 Ekim'de ipoteğe dayalı konut değerleme ve değerleme süreci ve değerleme rapor yazımı ve yorumlanması konularında eğitim programı düzenliyor.

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

Martı GYO'nun gayrimenkul değerleme süresi 1 ay daha uzatıldı!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkuller ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesini teminen, şirkete verilen süre 1 ay daha uzatıldı. 

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım (853 Ada 10 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Pera GYO Kıbrıs arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kıbrıs arsalarına ait değerleme raporunu yayınladı...

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-2 (884/1) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-1 (880/2) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

değerleme süreci Haberi

değerleme süreci

Program eğitimi Euro Plaza Otel'de gerçekleştirilecek. Eğitim programını tamamlayanlara sertifika verilecek. Tel: 0 212 296 53...