04 / 08 / 2024

Değertasarruf Gayrimenkul iletişim

Değertasarruf Gayrimenkul iletişim

Değertasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Değertasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Değertasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi!

Nef Bahçelievler iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul'ün projesi Nef Bahçelievler'de satışlar bu ay başlıyor...

İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri!

İş Gayrimenkul Manzara Adalar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirledi. Manzara Adalar projesi 975 adet daireden meydana geliyor.

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim!

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim için 444 9 532 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Değertasarruf Gayrimenkul iletişim Haberi

Değertasarruf Gayrimenkul iletişim

Değertasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Değertasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 5-Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. 6-Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve...