18 / 05 / 2024

değirmen burnu mevkii inşaat çalışmaları

değirmen burnu mevkii inşaat çalışmaları

Şehir Plancıları Odasından Özlem Şenyol Kocaer, Bodrum'daki tarihi yel değirmenlerinin bulunduğu Eskiçeşme mahallesi Değirmen Burnu mevkiinde inşaat çalışması ile ilgili hukuki sürecin devam ettiğini açıkladı...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İnan tarafından kuruldu.

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

TOKİ Niğde 152 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez Yağdan Mevkii 152 konut ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

Tuzla Tepeören 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tepeören Mahallesi, Dayran Mevkii, 2406, 2411, 460, 459, 458, 457, 456, 454, 453 Parseller ve 463 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sarıyer'de 21 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Kireçburnu Mahallesi, Hekim Mevkii, 486 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 21 milyon TL'ye satıyor...

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Yeşil GYO Güzelşehir AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mevkii, 444 ada,2 parsel (250 ila 255 nolu, 264 ila 268 nolu ve parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1229 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

değirmen burnu mevkii inşaat çalışmaları Haberi

değirmen burnu mevkii inşaat çalışmaları


Muğla'nın önemli turizm kentlerinden Bodrum'daki tarihi yel değirmenlerinin bulunduğu Eskiçeşme mahallesi Değirmen Burnu mevkiinde inşaat çalışması ile ilgili hukuki sürecin devam ettiğini açıklayan Şehir Plancıları Odasından Özlem Şenyol Kocaer, hukuki sürece rağmen inşaat çalışmasının devam etmesine tepki gösterdi.


Kocaer, Bodrum'un 150-250 yıllık tarihi yel değirmenlerinin bulunduğu Değirmenler Mevkii'nde, 14 Ada 70 ve 90 nolu parsellere yönelik Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Koruma Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar planlarının, açıkça kamu yararına ve planlama ilkelerine aykırı olması nedeniyle oda tarafından açılan dava henüz devam ederken, söz konusu alan üzerinde inşaat çalışmaları yapıldığına yönelik haberleri hayretle karşıladıklarını açıkladı. Kocaer, "Söz konusu plan değişikliği yapılan bölge 2. derece doğal sit alanı olarak tescil edilmiş olup, yakın çevresinde 1....