29 / 04 / 2024

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...



Geleneksel olarak yemeklere lezzet katmak için kullanılan baharat ürünleri, günümüz mutfaklarında dekorasyonun da önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Modern mutfakların şıklığını tamamlayan Cole & Mason H322022 Marlow 185 mm Değirmen Seti, incelikli stiliyle beğeni toplarken, üstün performansıyla da leziz yemeklere imzasını atıyor. 

Kış aylarının gelmesiyle beraber mutfaklarda yeni renkler, yeni stiller dekorasyonda iz bırakırken, küçük dokunuşlar da mekanların ruhunu yenileme fırsatı sunuyor. Mutfakların olmazsa olmazı tuz ve karabiber değirmen setleri de yaşam alanlarına stil sahibi imzalar atmanın etkili yollarından biri olarak görülüyor.  Gri lekeli kayın ve akasya ağacından üretilen Cole & Mason Marlow Tuz ve Biber Değirmeni, hem baharatların aromasını tam anlamıyla hissettiriyor hem de şıklığı ile göz dolduruyor .

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Özel mekanizması baharatın tüm lezzetini ortaya çıkarıyor!

Tasarımın, sertleştirilmiş karbon çeliğinden yapılmış precision + biber mekanizması, karabiberleri ezmek yerine sıyırarak doğal yağlarının ortaya çıkmasını ve baharatın tüm lezzetinin yemeğe geçmesini sağlıyor. Doldurma işlemi için yalnızca tahta kapakları açmanın yeterli olduğu değirmen seti, ustalıkla hazırlanmış yemeklerin tadını çıkarmayı kolaylaştırıyor. 185 milimetre yüksekliğe sahip kutulu değirmen setini temizlemek için ise nemli bir bezle silmek yeterli oluyor. Kavanozları ise gerekirse ılık sabunlu suda yıkanarak temizlenebiliyor .

Peki Cole & Mason değirmen seti ne kadar, kaç TL? İşte Cole & Mason değirmen seti kasım ayı güncel fiyatı...


Geri Dön