06 / 05 / 2024

Değirmendere otopark projesi

Değirmendere otopark projesi

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona yaklaşıldı.

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

El Halil'de Yahudi mahallesi projesi nedeniyle greve gidildi!

İsrail yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El Halil'de "Yahudi mahallesi kurulması" projesi sebebi ile El Halil'de genel greve gidildi ve kepenk kapatıldı...

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Değirmendere sosyal merkez ve otopark projesinde sona yaklaşılıyor!

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona yaklaşıldı.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Niğde-Ankara Otoyolu projesi meclis gündeminde!

Niğde-Ankara Otoyolu projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Altunhisar 2019 projesi detayları!

TOKİ Niğde Altunhisar 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 118 adet konut bulunuyor.

Değirmendere otopark projesi Haberi

Değirmendere otopark projesi

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de otopark sorununu büyük ölçüde çözmesi planlanan 260 araçlık otopark ve GÖLMEK Kurslarının bulunacağı sosyal merkezin 1.5 ay sonra hizmete girmesi amaçlanıyor. 

Gölcük Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre; kompleks ile Cumartesi günleri kurulan semt pazarının kalabalığı en aza düşecek. Gölcük’ün hareketli ve nüfus olarak yoğun beldelerinden biri olan Değirmendere’de, özellikle cumartesi günlerinde kurulan semt pazarının oluşturduğu yoğun bir kalabalık bulunuyor. 

Pazarın sokak aralarında kurulması ile hem park konusunda sıkıntı çıkıyor hem de olası bir ambulans ve itfaiye ihtiyacında pazarın bulunduğu alanlara ulaşım oldukça zor oluyor. Tüm bu sorunların çözülmesi için geçtiğimiz yıl içerisinde Değirmendere’de kapalı pazar alanı, otopark ve sosyal merkezin yapımına başlanmıştı. 

Değirmendere’de semt pazarının kurulduğu günlerde, Başkomutan Caddesi üzerinde yayaların karşıya geçişi oldukça zorlaşıyor....